PUMPEHUSET og Scratch Copenhagen Præsenterer
Lords of the Underground + Non Phixion

Der er dobbelt op på hiphop-legender til oktober

Den 23. oktober blænder vi op for en gedigen hiphop-aften, når vi får besøg af hele fire navne. Lords of the Underground kommer hele vejen fra New Jersey med deres 90'er klassikere, mens Non Phixion i samme årti omskrev hele New Yorks undergrundsrap.

Som opvarmning kan vi præsentere vinderen af DM I MIX 2023, Luke Rocc, som sammen med den danske rapper og producer Sicknature åbner hele aftenen.

Mandag
23. okt 2023
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
375 Kr.
Lords of the Underground
Lords Of The Underground er en hiphoptrio fra New Jersey USA der består af Mr. Funke, DoItAll og DJ Lord Jazz. I 1993 udkom debutalbummet ”Here Come The Lords”, der var produceret af de legendariske Marley Marl og K-Def. Albummet gik platin og fik sat L.O.T.U.G. på verdenskortet med hele fem singler på den amerikanske Billboard og prisen som årets gruppe på den amerikanske musikkanal BET. Især numre som ”Chief Rocka” og ”Funky Child” var store hits og står stærke den dag i dag. ”Funky Child” fik også en form for genfødsel, da rapperen French Montana fik sit gennembrud med nummeret ”Shot Caller”, der i høj grad var en hyldest til det originale nummer. Året senere kom opfølgeren ”Keepers Of The Funk”, der bl.a. affødte fantastiske numre som ”Tic Toc” og ”What I’m After”, men albummet formåede dog desværre aldrig at få samme opmærksomhed som debuten. Sidenhen er der kommet to andre albums i hhv. 1999 og 2007 med varsling om et nyt inden længe.
Placeholder image
Non Phixion
Året var 1995 i Brooklyn, da ILL BILL, Goretex og Sabac sammen med DJ Eclipse dannede Non Phixion med hjælp fra MC Serch (3rd Bass), og derefter omskrev hele New Yorks undergrunds hiphophistorie for altid. Efter udgivelse af flere legendariske 12’ere på både Geffen og Madator Records, forsøgte superproduceren Rick Rubin at få bandet til at skrive kontrakt med Warner Brothers i 2000, men i 2002 udgav gruppen i stedet en af de mest legendariske indie-rap albums nogensinde ”The Future Is Now” på deres eget label Uncle Howie Records.I 2006 gik gruppen desværre fra hinanden, og sidenhen udgav gruppens medlemmer diverse solomateriale. Sidste år kunne gruppen fejre 20 års jubilæum med udgivelsen af ”The Future Is Now”, og nu tager de på en lidt forsinket jubilæumstour, der bringer dem forbi Pumpehuset, hvor vi er garanteret en aften med klassiske Non Phixion-numre som ”Black Helicopters”, ”Rock Stars”, ”It’s Us” og ”If You Got Love”.
Placeholder image
Luke Rocc og Sicknature
Når dørene åbner kl. 19, varmes publikum op af den nykårede DM I MIX 2023 vinder Luke Rocc, og herefter kommer den danske rapper og producer Sicknature på scenen. Sicknature har bl.a. produceret for Ill Bill, Vinnie Paz og Canibus, og i maj måned udgav han sit 4. album ”Paintings Of A Withering Forest”.
Placeholder image
?>