PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Kris + Valentin

Kris og Valentin spiller koncerter i Byhaven den 30. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
30. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Kris
Kris er én af de to vindere af Karrierekanonen 2023. Juryen hæftede sig ved hans naturlige talent for at indtage en scene og et troværdigt musikalsk og lyrisk udtryk.

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, mens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen. Han er ikke bange for at sætte tanker og toner til bagsiden af ungdomslivet og i stedet for, at løbe fra sine følelser, vender han sig mod dem og omfavner dem. Hver eneste sang er et udklip af alt det, der buldrer rundt inde i Kris – og i mange andre unge mennesker. Fortvivlelse og forløsning kombineres over legesyge beats, når Kris får tanker ud i verden med en spændende og original vokal. Kris er en performer by heart, og det skinner igennem i det sekund, han sætter sine ben på scenen.
Placeholder image
Valentin
Valentin er en musikalsk kamæleon, der nægter at blive låst fast til én genre. Valentin udforsker og eksperimenterer med en bred vifte af lyde, der reflekterer hans dybt personlige og alsidige tilgang til musik. Hans tekster er ærlige og rå, spækket med følelser og oplevelser fra hans liv som ung. Kærlighedsproblemer og vilde byture får begge plads i hans musik. Med en kærlighed til musikken, der blev født i bagsædet af sin fars bil, og en ustoppelig nysgerrighed, er Valentin stadig på sin rejse for at finde sin helt egen lyd. Hans musikalske palet er stadig i udvikling og kompasset peger både mod nord og syd. Han er en stifinder på et kort der endnu ikke er færdigtegnet, men udstyret med minderne om utallige bilture med Depeche Mode og Nephew i højttalerne, er han klar til at pejle mod sin egen base i musikken.

Hold øje med Valentin – en artist, der er lige så uforudsigelig, som han er talentfuld.
Placeholder image
?>