Placeholder image
Lej pumpehuset

Pumpehusets ikoniske, rå koncertsale eller den charmerende Byhaven er idéelle til både konferencer, møder, julefrokoster, firmafester, modeshows, filmproduktioner og alt indimellem

Pumpehuset kan lejes som en tom skal med frie rammer til skabe og eksekvere netop jeres event, men vi leverer også fullservice-løsninger med bar, catering, produktions- og serveringspersonale, rengøring, fuld lys- og lydpakke mv. Læs mere om vores forskellige venues nedenfor.

Max kapacitet
600
Kontakt os på

Kransalen

Kapacitet
600 stående / 100 - 250 siddende

Pumpehusets største sal er Kransalen på 1. sal, der stadig er prydet af den flotte gamle kran, som for mere end 100 år siden hjalp til at skabe tilstrækkeligt vandtryk til hovedstadens etagebyggerier. Den ikoniske koncertsal står flot i sin rå form med den fine blottede træloftkonstruktion, store scene og det mørkmalede industrielle look.

Kransalen er et enormt fleksibelt lokale og kan huse både store koncerter med 600 stående gæster, spisende selskaber på mellem 100-250 gæster, konference- og mødearrangementer, modeshows, filmproduktioner og meget mere.

Kran-Sal-2_scene
2-Julefrokost-opstilling-2
Kran-Sal-1_bar
2-Julefrokost-opstilling-1
Fotokredit: Gonzales Photo/Nikolaj Bransholm.

Sort sal

Kapacitet
400 stående / 30 - 50 siddende

Pumpehusets lille sal, Sort Sal, i stueetagen kan enten fungere som fest-/mødelokale til mindre selskaber (mellem 50-200 gæster) eller som velkomstfoyer til selskaber, der også benytter vores store 1. sal (Kransalen).

Sort Sal giver med sin lille hjørnescene, rustikke sorte søjler og smukke trappeløb mange muligheder for forskellige indretninger til alt fra mindre konferencer til festsal med dansegulv og loungeområde.

Sort-Sal-1_scene-bar
APTBS 220411-20
Sort-Sal-3_trapper-til-Kran-Sal
Fotokredit: Gonzales Photo/Flemming Bo Jensen.
Sort-Sal-2_trapper

Byhaven

Kapacitet
700 stående / 200 siddende

Byhaven er Pumpehusets udendørs spillested, sommerhave, bar og spisested indrettet i gårdhaven foran Pumpehuset ud til Studiestræde. Byhaven er åben fra april til september og er med sin lille scene, mange borde/bænke og hyggelige ølhave-stemning perfekt til sommerfesten, en uformel reception eller til et glas velkomstbobler inden middagen. Byhaven har plads til ca. 200 siddende gæster, hvoraf 150 pladser kan være overdækket og opvarmet af gasvarmelamper.

Byhaven-fotograf-Erling-Brodersen-JPEG.jpg
Byhaven - klara løkke
2020.08.27 Bbybites + Casper-64
IMG_9706
DSCF4381