PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: EMIL + Popdreng

EMIL og Popdreng spiller koncerter i Byhaven den 16. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
16. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
EMIL
EMIL pakker punkenergi og rendestenspoesi ind i popproduktioner og kalder det for afladspop. Det går stærkt, når alle idioterne skal have at vide, at de er nogle skiderikker. Og det bliver ømt, når EMIL finder ud af, at det nok er ham der er skiderikken. EMIL lukker dig ind i et univers af afbrændthed, indebrændthed og affundethed, som du både kan slå hjernen fra og danse til, men også samle følelserne op og forholde dig til. Selvom EMIL kun har udgivet debutsinglen ”Har I Hørt Om EMIL?” er han finalist i DRP3's Karriere Kanonen og aktuel på både Nibe Festival og Smukfest. Tag med til terapisession hos EMIL, hvor det føles helt naturligt at fylde rummet med stadionenergi!
Placeholder image
Popdreng
Popdreng er en ny popduo, der består af to 23-årige talenter, forsangeren Bertram og produceren Sebastian. Med en dynamisk blanding af 00'er-energi, moderne pop og en visuel æstetik inspireret af K-pop og artister som Troye Sivan, er Popdreng klar til at tage publikum med storm. Popdreng kendetegnes ved deres iørefaldende melodier, fængende hooks og velproducerede tracks, der får lytterne ud på dansegulvet. Deres musik er en fejring af popmusikkens bedste kvaliteter – fra catchy omkvæd til følelsesladede tekster, der behandler universelle temaer som kærlighed, hjertesorg og selvopdagelse. Duoen har allerede markeret sig med flere singler, der hver især har demonstreret deres evne til at skabe store popsange. Deres visuelle udtryk er lige så gennemført som deres musikalske produktioner, med inspiration hentet fra det farverige og detaljerede K-pop-univers.
Placeholder image
?>