Fotokredit: Gonzales Photo/Nikolaj Bransholm.
FAQ

Vi modtager en hel del spørgsmål fra vores nysgerrige gæster, så vi har samlet det mest stillede spørgsmål, du måske gerne vil have svar på.

Hvis du mistet eller glemt noget i forbindelse med en god aften i Pumpehuset eller Byhaven, så skal du dukke op næste gang vi har åbent og høre, om vi har fundet det, du mangler. Kig i vores koncertkalender og se, hvornår huset eller Byhaven er åbent.

Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da vi på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretage store renoveringer. Det betyder, at vi hverken har personelevator eller handicapvenlige toiletter, hvorfor det desværre ikke er muligt at komme rundt i huset med kørestol.

Har du ledsagerkort, kan du få din ledsager med ind ved fremvisning af dette i indgangen. Du skal blot sørge for en billet til dig selv. Læs i øvrigt meget gerne stykket overfor angående vores adgangsforhold, hvis du har et handicap, der gør, at du benytter kørestol.

Ja! Som udgangspunkt holder vi åbent lige så længe, der er gang i baren. Hvis der er stemning for efterfest, kører vi, indtil sidste gæst segner.

Vi har en skøn rygeterrasse. Du kan ikke undgå at se den, når du ankommer, da den er placeret oven på entrérummet. Den er dejligt kølende om sommeren og vil være behageligt opvarmet, når det bliver koldere. Vi har selvfølgelig placeret en bar derude.

Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan man købe billet i døren. Det er altså et aktivt valg, om man tør vente. Pumpehuset kan ikke lægge billetter til side, ligesom der heller ikke sælges billetter fra Pumpehuset i hverdagene. Der bliver fortsat tillagt et billetgebyr ved køb i døren svarende til billetudbyderens gebyr.

Som udgangspunkt er der ikke nogen aldersgrænse for koncerter og arrangementer i Pumpehuset, men vi anbefaler, at du følges med en voksen, hvis du er under 15 år.

Dog kan enkelte koncerter og arrangementer have en aldersgrænse. Det vil fremgå på arrangementets underside og på billetkøbssiden hos billetudbyderen.

40 % af Pumpehuset arrangementer laver vi med vækstlagsarrangører – altså koncertarrangører, som ikke laver koncerter på fuldtid. Der er både arrangører, der laver fem koncerter i Pumpehuset om året, og arrangører, som kun laver én specifik koncert med deres eget band. Vi går derfor meget op i at skabe rammerne for arrangørvækstlaget.

Når du/I som band eller repræsentant for et band eller arrangør skriver til os med forslaget om at booke dig og dine kollegaer, bør du derfor være opmærksom på vores samarbejdsmodel. Vi går nemlig meget op i, at det skal være en fantastisk og sjov oplevelse at spille i Pumpehuset. Det er ikke sjovt at spille selv den bedste musik foran blot en håndfuld mennesker.

At sende downloadlinks til musikken samt ekstensive beskrivelser af bandets sammensætning, historik og liveformåen er derfor ikke vejen frem.

Pumpehuset er et spillested, hvor det ikke giver mening at holde åbent for under 100 mennesker. Vi promoter 300 shows om året, så der skal være fælles kræfter i en koncert. Der skal arbejdes benhårdt, dedikeret og ikke mindst struktureret for at sikre en god og succesfuld aften.

Vi vil derfor hellere høre om jeres fanbase, jeres publikum, jeres aktive arbejde for at bygge et following og jeres konkrete idéer til at gøre dette show unikt og velbesøgt. Herunder gerne hvilke andre bands I vil slå jer sammen med, hvilke kommunikationskanaler I bruger osv. Tænk lidt over dét, og gem så standardpressemeddelelsen af vejen.

Vi glæder os rigtig meget til at gøre fra jer.

På den enkelte koncertside skriver vi altid, hvornår dørene åbner, samt hvornår det første band går på. Men de fleste koncertaftener forløber normalt således: Dørene åbner kl. 20.00 – support spiller kl. 21.00 – hovednavn går på kl. 22.00. Det sker også ofte, at dørene åbner kl. 19.00.

600 i  Kransalen, som er den store sal på første sal. 400 i Sort Sal, som er den mindre og mere intime sal i stueetagen.

Selvfølgelig. Vi har tilmed to versioner. Enten afleverer du dit tøj eller din taske til vores gode medarbejdere, som så opmagasinerer det – det koster 35 DKK. Eller også smider du selv dit tøj ind i et af vores mobile lockers, der koster 40 DKK og kan åbnes og lukkes med din mobil og tilgåes når du har lyst fra du ankommer til du smutter.

En stor Grøn Tuborg (0,5L) koster 50 DKK

Vores udendørsvenue og -bar, Byhaven, er åben fra slutningen af april og frem til og med september. Byhaven præsenterer koncerter med nye, upcoming bands, spændende, internationale artister og etablerede danske bands fra onsdag til lørdag hver eneste uge. Haven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter for det meste kl. 19.00 - nogle gange tidligere. Der er nærmest altid fri entré til Byhaven, men der kan være helt særlige arrangementer, der kræver billet.

Det er desværre ikke muligt, at reservere bord i Byhaven. Er I en større gruppe, der gerne vil være sikre på en plads i haven, anbefaler vi jer, at ankomme mellem kl. 15.00 og 17.00. Byhaven åbner kl.15.00.

Vi samarbejder med Tuborg og serverer en perlerække lækre øl fra deres sortiment. Du kan selvfølgelig få en Grøn Tuborg, en Classic eller en stor Tuborg Guld. Men vi serverer også spændende sager fra Brooklyn Brewery og cocktails.

Du skal være velkommen til at sende os en mail. Skriv til os på [email protected].

Vi svarer kun på henvendelser et par gange om ugen i hverdagene til standard kontortid. Spørgsmål ang. billetter skal stilles til billetudbyderen.