Privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS PUMPEHUSET AF 2011 A/S

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, din computer/tablet/mobil og din adfærd på nettet, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og brugeroplevelsen, til besøgsstatistik og til at skabe mere værdi i vores annoncering hos bl.a. Google og Facebook. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden eller afvise cookie-indsamlingen, når du besøger vores website. Nedenfor uddyber vi de informationer, vi indsamler, formålet med dem og hvilke parter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus. Det er muligt for dig at slette eller afvise cookies. Det kan du gøre ved fx at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter dine cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. Det er desuden værd at bemærke, at bruger du flere forskellige browsere, bør du slette cookies i alle dine browsere.

CookieTypeVarighedBeskrivelse
_fbpthird_party1 yearUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers
_gathird_party1 yearGoogle Analytics cookie deployed via Google Tag Manager, Read more
_gatthird_party1 yearGoogle Analytics cookie deployed via Google Tag Manager, Read more
_gat_gtag_UA_5784146_31session1 minuteGoogle Used to distinguish users.
_gat_UA-19980266-3third_party1 minGoogle Analytics cookie deployed via Google Tag Manager, Read more
_gcl_aupersistent1 yearGoogle Analytics cookie deployed via Google Tag Manager used to to store and track conversions, Read more
_gidpersistent1 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
_gidthird_party1 dayGoogle Analytics cookie deployed via Google Tag Manager, to count and track pageviews. Read more
cli_user_preferencesession1 yearThe cookie is used to store the yes/no selection the consent given for cookie usage. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-analyticspersistent1 yearThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given the consent to the usage of cookies under the category 'Analytics'.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-necessarypersistent1 hourUsed by this site to manage cookie settings.
cookielawinfo-checkbox-necessarypersistent1 yearThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given the consent to the usage of cookies under the category 'Necessary'.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Non Necessary".
cookielawinfo-checkbox-non-necessarypersistent1 yearUsed by this site to manage cookie settings.
cookielawinfo-checkbox-non-necessarypersistent1 year
display_prefpersistent1 yearUsed by pumpehuset.dk to remember chosen concert layout.
frpersistent3 monthsThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
genre_prefpersistent1 yearUsed by pumpehuset.dk to remember browsed genres for suggestions
GPSsession30 minutesThis cookie is set by Youtube and registers a unique ID for tracking users based on their geographical location
IDEthird_party2 yearsUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
NIDpersistent6 monthsThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.
sp_landingsession1 dayUsed by spotify
sp_tpersistent1 monthUsed by spotify
test_cookie011 months
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
viewed_cookie_policypersistent1 yearUsed on this site to manage cookie-policy view state.
VISITOR_INFO1_LIVEpersistent5 monthsThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
vuidpersistent2 yearsUsed by vimeo to store the user's usage history.
wp-wpml_current_languagepersistent1 dayUsed by pumpehuset.dk to set current language
YSCsessionThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
YTCsession10 minutes


PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og billetordre-ID. Det sker typisk i forbindelse med, at du kontakter os via vores kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbrev eller fyldestgørende svar på henvendelser. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering eller til vores nyhedsbrevsklient Mailchimp.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@pumpehuset.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pumpehuset af 2011 a/s
Studiestræde 52
1554 København V
Telefon: +45 33 93 19 60
E-mail: info@pumpehuset.dk