Byhaven

Hver sommer siden 2013 har Pumpehuset åbnet portene til Københavns hyggeligste sommerbegivenhed, Byhaven, der giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener.

Byhaven er åben fra onsdag til lørdag hver uge i maj, juni, juli, august og det meste af september. Her kan du både chille i eftermiddagssolen, og slå dig løs i mere livlig feststemning, når mørket sænker sig og lanternerne bliver tændt til tonerne fra koncerter med både upcoming og etablerede bands fra ind- og udland.

Byhaven er det perfekte sommer-hangout med et stort barsortiment, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øko-øl, rosé, bobler, Markus’ lækre, hjemmebryggede drinks og cocktails fra Brus. Der er gratis wi-fi, så det er helt okay at medbringe laptoppen.

Byhaven har i år fået nyt spisested i form af den hæderkronede restaurant Uformel, der alle Byhavens åbningsdage serverer simple og vildt smagfulde anretninger med gode råvarer fra Danmark.

I løbet af sommeren vil Byhaven også præsentere et program spækket med hyggelige aktiviteter som byhavebingo, digteraftener, loppemarkeder og karaokeaftener.