byhaven
Byhaven

Byhaven er Pumpehusets udendørsvenue og - bar. Hver sommer fra april til september har Byhaven åben og præsenterer over 150 koncerter med fri entré

Byhavens hjerte banker for koncerter, men haven er mere end musik. Den er fest, snak, hygge, spisning, karaoke, festivaler, naturvin, øl fra Brooklyn Brewery, læskende cocktails og kulørte lamper. Vi har masser af siddepladser - både i solen og i skyggen af vores store kastanjetræ - og skulle der blive køligt, tænder vi bare vores varmelamper

åbningstider

Hver åbningsdag kan du opleve koncerter med cremen af dansk upcoming-musik og kommende udenlandske stjerner. Vi sætter en dyd i at dykke ned i musikundergrunden og finde netop den musik, vi synes, der bør være soundtracket til din sommer.

Hver sommer fra april til september har Byhaven åben. Altid fra onsdag til lørdag, men ofte også om søndagen og ugens andre dage.

Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 19.00.

_MG_8445

Baren

Baren i Byhaven er spækket med alt det lækre, som ganen begærer. Vores venner fra Brooklyn Brewery har fyldt hanerne og køleskabene med gode øl, så om du er til IPA, pilsnere eller sour, har Brooklyn din ryg - også hvis det skal være alkoholfrit.

Vi elsker i øvrigt vin og har masser af hamrende skønne naturvine og lidt traditionelle vine klar til dig. Hvis du vil på ægte vineventyr, så spørg efter vores fulde vinkort i baren. Forfriskende cocktails, masser af delikat spiritus og læskende drikkevarer uden alkohol har vi selvfølgelig også.

Fotokredit: Gonzales Photo/Mathias Kristensen.
Fotokredit: Gonzales Photo/Mathias Kristensen.

Maden

Fried chicken-mestrene fra Nørrebro, Poulette, står klar, når sulten melder sig i Byhaven. Poulette har gennem flere års research og dedikation udviklet den perfekte, spicy sandwich. Du kan enten kan få den med fried chicken eller fried mapo tofu. Fritter sørger de selvfølgelig også for.

Poulette serverer mad fra kl 17.00

Poulette_01082021-17
Tofu - edit
Poulette_01082021-77