Byhaven

Hver sommer siden 2013 har Pumpehuset åbnet portene til Københavns hyggeligste sommerbegivenhed, Byhaven, der giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener.

Byhaven er åben fra onsdag til lørdag hver uge i maj, juni, juli, august og det meste af september. Her kan du både chille i eftermiddagssolen, og slå dig løs i mere livlig feststemning, når mørket sænker sig og lanternerne bliver tændt til tonerne fra koncerter med både upcoming og etablerede bands fra ind- og udland.

Byhaven er det perfekte sommer-hangout med et stort barsortiment, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øko-øl, rosé, bobler, Markus’ lækre, hjemmebryggede drinks og cocktails fra Brus. Der er gratis wi-fi, så det er helt okay at medbringe laptoppen.

Du kan stille sulten i vores nye Byhavekøkken El Jefe, der serverer sydamerikanske lækkerier til sommervenlige priser. Menuen skifter i løbet af sommeren, så du kan stille sulten i alt fra tacos, argentiske steak-sandwiches til hjemmelavet mexikansk chorizo og burgere med et tvist af Sydamerika. El Jefe har selvfølgelig også vegetarisk mad.

I løbet af sommeren vil Byhaven også præsentere et program spækket med hyggelige aktiviteter som byhavebingo, digteraftener, loppemarkeder og karaokeaftener.