PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Lil Tracy & Brennan Savage
Drippin So Pretty

Amerikanske emorappere indtager Pumpehuset

Der er emorap, cloudhiphop, trapbeats og punkenergi på menuen, når to af amerikansk hiphops mest spændende undergrundsrappere giver dobbeltkoncert i København til foråret. At Lil Tracy og Brennan Savage deler scene, giver god mening, for de har flere ting til fælles end deres musikalske udtryk, og at de begge har over 1 mio. månedlige lyttere på Spotify. De to ordsmede har således begge krydset spor med den afdøde Lil Peep (1996-2017). Brennan Savage voksede op i New York med emorap-legenden og boede senere sammen med ham i Savages lejlighed, da de begge var rykket til Los Angeles, mens Lil Tracy har talrige samarbejder med Lil Peep på cv’et.

Lil Tracy kommer fra et musikalsk hjem som søn af rapperne Ishmael Butler (Digable Planets) og Cherry ”Coko” Gamble fra soulgruppen SWV – selv lyttede han som barn til både punk, emo, hiphop og witch house. Jazz Ishmael Butler, som han er navngivet, gjorde for første gang opmærksom på sig selv som en del af rap-crewene Thraxxhouse og GothBoiClique, inden han i 2016 gik solo som Lil Tracy. Året efter kom gennembruddet som featuring-artist på Lil Peep-hittene ”White Wine” og ”Awful Things” og med solonummeret ”Overdose”, der blev fulgt op af to mixtapes, ”Tracy’s Manga” og ”XOXO”.

Siden har Lil Tracy vist sig som en produktiv musiker med en stribe ep’er og album på samvittigheden samt samarbejder med bl.a. Chief Kief og Shabazz Palaces. Hans tredje album ”Saturn Child” udkom i 2022, hvor Pitchfork kvitterede med den flotte karakter 7,5 og kaldte det genre-eksperimenterende album for ”a cosmic synthesis of EDM, emo rap, and cutesy pop refrains” og karakteriserede ham som ”an aching romantic with a perpetually broken heart and a penchant for toxic love affairs”.

Brennan Savage er ligeledes en musiker, der får noget fra hånden. Han har også udgivet en lang række ep’er og album samt indspillet med Lil Tracys førnævnte rapkollektiv GothBoiClique og undergrundsproducere som Fish Narc, Garbage og Drowning. Siden 2017 har han udgivet hele fem album, hvoraf det seneste, ”Tragedy II”, udkom i december 2023. Hans lydunivers er – ligesom Lil Tracy – kendetegnet ved en forkærlighed for tunge og atmosfæriske produktioner og hudløst bekendende tekster, der dykker dybt ned i alvorlige emner som sorg, stoffer og depression.

Den 21. april er der lagt op til en intens aften i Pumpehuset, når Lil Tracy og Brennan Savage fremfører deres følsomme og udkrængende numre med et tårnhøjt energiniveau, der indbyder til moshpits.

Søndag
21. apr 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
Drippin So Pretty
Placeholder image
?>