PUMPEHUSET og United Stage Præsenterer
Jireel

Den svenske rapkomet slår ned i Pumpehuset til oktober

Sidste sommer lavede Jireel en fantastisk Sverigeturné. Til efteråret ruster han op med bl.a udvide til hele Skandinavien.

"Jeg følte, det var på tide at møde publikum rundt omkring i Skandinavien og lave koncerter i større format også der", siger Jireel.

Det nye album "Luanda", som udkommer den 26. april, byder på en mere poppet Jireel. Jireel har ønsket at være lige så gennemsigtig og ærlig med den nye plade som muligt om ting, han går igennem.

"Det får mig nok til at skrive på en anden måde end før, at det giver mig en anden distance fra det, jeg har erfaret. At jeg ikke længere er omgivet af det samme stress har var bestemt også medvirkende til, at den nye plade blev en smule bredere, jeg har set fået plads til turde tage det skridt", siger han.

Albummet er også det første fuldlængde, som Jireel udgiver på sit eget label, Records by MOTY.

"Først og fremmest starter vi virksomheden for at få flere talenter frem ", siger Jireel. "Men også fordi jeg vil kunne gå fra fra bare at være kunstner til at have mit eget pladeselskab, hvor jeg kan vokse med andre kunstnere."

"MOTY " er også titlen på Jireels forrige album fra 2022 som indeholder hits som "MANO", "VINDER" og "SANTORINI", der har akkumuleret mere end 50 millioner lytninger på Spotify, og hvis succes har taget Jireel til et helt nyt niveau som kunstner.

Billetter sættes i salg den 8. marts klokken 10.00.

Torsdag
10. okt 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
?>