PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Omondo Collective
Wantate + djavan.jami + Elijah Okello + Soleil Camara + CHIEF

Omondo Collective overtager Byhaven den 17. august og inviterer til koncerter med Wantate, Elijah Okella, djavan.jami, Soleil Camara og CHIEF.

Om Omondo Collective
Omondo Collective blev etableret i begyndelsen af 2020 med base i København-Malmø af kunstnere fra Uganda, Guinea, Jamaica og USA. Kollektivet blev dannet for at kombinere viden og praksis fra hver enkelt kunstners unikke fortolkninger af R&B og hiphop.

Torsdag
17. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Wantate
Omondo Collectives nyeste medlem, Wantate, er en københavnsk R&B/soul-producer, sanger og sangskriver. Gennem musikken skaber Wantate sit helt eget univers; i sine tidlige teenageår fandt han en vej til sårbarhed ved at skrive kærlighedsdigte, som senere blev til sange. Ikke længe efter fik han tillid til sit vokale talent.
Placeholder image
djavan.jami
djavan.jami er sanger, producer og multi-instrumentalist. hendes musik er en eklektisk blanding af hiphop, trap og r&b med følelsesladet lyrik og detaljerede vokalharmonier afledt af hendes erfaring med klassisk musikudførelse og komposition. Hun synger på både engelsk og spansk, mens hendes afro-latino rødder spiller en vigtig rolle i sangskabelsen.
Placeholder image
Elijah Okello
Med blandingen af hiphop, soul og funk introducerer Elijah Okello en sjælfuld og unik lyd, der er original og moderne med en skæv blanding af humor og seriøsitet. Elijah Okello er født i Unganda og begyndte sin musikrejse tilbage i 2016 med sit første show på Rust. I juli 2018 udgav han sin debut-EP “No Game”, som af Bands of Tomorrow blev betragtet som et stærkt første bidrag. Det skaffede ham en plads på upcoming-festivalen “Uhørt”. I 2020 udgav Elijah Okello sin udgivelse på 10 numre “Dat Pendagrass”, som skaffede ham en solid plads på Politikens opgørelse over de bedste udgivelser i 2020.
Placeholder image
Soleil Camara
Soleil Camara er en multikunstner fra Sverige, Malmø, der samler det hørbare og det visuelle. Du kan høre ham producere flips, remixes og originaler under sit alias SOLEIL. Hvis du er fan af fremtidige beats og kunstnere som Channel Tres, Kaytranada og Duckwrth, vil du klart kunne lide Soleil Camaras lyd.
Placeholder image
CHIEF
CHIEF er en sjælfuld rapper, der med sin rytmiske bevidsthed skaber en ny bølge af aktivisme gennem sin musik. Denne gang står hun klar til at invitere os ind i sit personlige og dybe rum i sin rejse med synæstesi og få det til at blive en del af lyden. Genremæssigt bevæger CHIEF sig i et univers af r&b og hiphop-melodier, du ikke kan stå stille til.
Placeholder image
?>