PUMPEHUSET og Tornado Booking Præsenterer
Boldy James + The Alchemist
Skyggesiden + DJ KCL

Vanvittig stærk hiphop-duo rammer København

Det bliver en aften lige til hiphop-historiebøgerne, når en af verdens helt store producere krydser klinger med en af de mest unikke undergrundsstemmer til koncert i Pumpehuset den 1. august.

The Alchemist er med rette en af klodens mest eftertragtede hiphop-producere. Han er evig aktuel og indgår konstant i nye projekter – senest sammen med Earl Sweatshirt på albummet ”Voir Dire”. Tidligere har han produceret Kendrick Lamar, Mobb Deep, Freddie Gibbs, Travis Scott, Nas, Lil Wayne og mange, mange flere. Alchemist har desuden været officiel turné-DJ for Eminem og Action Bronson, og nu får København muligheden for at opleve sværvægteren på nært hold. Ja, måske kommer vi endda til at se Alchemist rappe.

Boldy James fra Detroit udgav sit første album ”My 1st Chemistry Set” i 2013, og det var i sin helhed produceret af Alchemist. De to mødtes via Boldys fætter Chucky English, og sammen har de foruden Boldys debut lavet ”The Price of Tea in China” og ”Bo Jackson”. De to sidstnævnte er begge moderne hipohp-klassikere. Det rygtes, at Boldy James er på nippet til at udgive pladen ”Drug Dilla” med beats fra afdøde J. Dilla.

Live er duoen en fænomenal oplevelse og der er lagt i ovnen til en mere eller mindre legendarisk aften i Pumpehuset.

Torsdag
1. aug 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
290 Kr.
Skyggesiden
Skyggesiden er en dansk rapper og sanger der i gennem flere år har haft sin gang i undergrunden og nu er hun for alvor er i gang med at markere sig og engang for alle træde ud af skyggerne. I 2021 debuterede SkyggeSiden som producer på det anmelderroste albummet ”SKYGGE SIDEN 84”.

Skyggesidens stil er en harmonisk blanding mellem 90´ernes hiphop og en mere nutidigt trap inspireret musik ofte akkompagnerede med soulede sang omkvæd. Hendes rap er hårdtslående og stemmen er rå og blød på samme tid og ikke til at tage fejl af. Og det er attituden i øvrigt heller ikke. For selvom SkyggeSiden har mange talenter, er hun først og fremmest rapper.
Placeholder image
DJ KCL
DJ KCL tog kunsten seriøst I 2010 inden for scratching. Det resulterede i, at hun i 2013 vandt DMC Danmark, hvilket gjorde hende til den første kvindelige DJ fra de vestlige lande, som røg til VM i Mix. Siden da har hun kunne leve af musikken og har rejst rundt i hele Europa med sin DJ Karriere og har spillet sammen med en masse Amerikanske navne så som: Rah Digga, Illa J m flere. Desuden har hun opvarmet for adskillege navne og taget del i deres tour, som Common, Jurassic 5, Jedi Mind Tricks, Public Enemy og MC Lyte udenfor Danmarks grænser, hvor hun kommer fra. Listen er meget lang ogDa Coronaen kom, startede hun produktions selvskabet kaldt for P.P.P (Proud Pussy Productions) sammen med SkyggeSiden. DJ KCL er kendt for sin karisma, som tydeligt kommer til udtryk gennem musikken.DJ KCL er en rigtig party starter.
Placeholder image