PUMPEHUSET og live tonite Præsenterer
Wos

Live Tonite er stolte af at præsentere det danske debutshow af WOS, den argentinske alternative rap/freestyle-kunstner, som er gået hen og blevet en af ​​de vigtigste kunstnere på hiphopscenen.

WOS, født Valentín Oliva, er en argentinsk kunstner kendt for sine mangefacetterede talenter inden for musik, rap og performance. WOS steg til fremtrædende plads i den argentinske musikscene og vandt udbredt anerkendelse med sit debutalbum "Oscuro Éxtasis", som drev ham til international anerkendelse og høstede adskillige priser og anerkendelser. Med en unik blanding af alternativ rock, rap og elementer af argentinsk folklore fortsætter WOS med at skubbe grænser med sin distinkte lyd og sine fængslende præstationer. Som en alsidig kunstner og kulturpersonlighed er WOS fortsat en drivkraft i at forme det moderne musiklandskab i Argentina og videre. To et halvt år efter udgivelsen af ​​"Oscuro Extasis"-albummet præsenterer WOS "DESCARTABLE" - sit tredje studiealbum. I dette værk overrasker han os igen med en fusion af lyde, der opnår en imponerende lyd, der uddyber hans rejse gennem alternative rock, der fletter sig ind i genrer som folklore, syntetisk pop fra 80'erne, der understreger hans generations-crossover, samtidig med at han ikke ignorerer hans oprindelse i rap, og den mest klassiske rock and roll, som ligger mellem de mest karakteristiske elementer i argentinsk musik og latinamerikansk rock fra 90'erne.

Den 20. juni får fans i Danmark endelig chancen for at opleve energien og spændingen i hans show, der starter kl. 21.00 i Pumpehuset, København (alle aldre er velkomne, ingen refusion). Få dine billetter nu.

Torsdag
20. jun 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
465 Kr.
?>