PUMPEHUSET og B.A.D Præsenterer
Ricky Rich

Sveriges mest streamede rapper indtager Pumpehuset til januar

Ricky Rich er i øjeblikket Sveriges mest streamede rapper med utrolige 3.400.000+ månedlige lyttere på Spotify og en stor lytterskare i Danmark.

I 2017, da han udgav sin debut-EP "Mitt Liv", brød han igennem kort tid efter, og sammen med producerduoen Aram Mafia skabte Ricky historie med hits som "Min Diamant", "Abonnenten" og "Habibi", som vandt den hastigt voksende fanbases kærlighed. I 2019 blev hans roste debutalbum "Shhh" udgivet og solgte dobbelt platin. I 2020 udgav han hit-singler som "Bless Me" og "Ma Chérie" samt mini-albummet "Highs & Lows." I løbet af 2021 er Ricky Rich gået viralt og har opnået placeringer på flere top-lister, indgået samarbejder med flere internationale kunstnere som Matre Gims m.fl. og udgivet en single med Spotify Studio 100.

Ricky Rich har fanget lyttere med sin unikke stemme og melodiske rap. Han har altid været kendt for ikke kun at følge i andres fodspor, men også for at skabe nye veje. Med sin kombination af svensk/engelske tekster og orientalske melodier har han lagt grundstenen til en ny lyd på musikscenen.

Lørdag
6. jan 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
?>