PUMPEHUSET og Sierra79 Præsenterer
Shooter Gang
Support ETSUB MIKRU

De Aarhusianske hiphopkometer SHOOTER GANG indtager igen Pumpehuset den 13. september.

De tre rappere - Belly, Tan og Dinero – er alle fra Trillegården i Aarhus Vest og har siden debuten ”Mask På” sat nye standarder for både musikvideoer og gadelyrik. Netop lyrikken og deres visuelle gengivelse af den verden og virkelighed, de lever i, har fra begyndelsen sat gruppen i et kontroversielt lys, især i de lokale medier. Men en seriøs og professionel tilgang, samt et vedvarende, tårnhøjt niveau, har langsomt forsikret alle om, at SHOOTER GANG er kommet for at blive.

Da den maskerede trio udsendte deres debutalbum ”Alt Har Sin Pris” den 29. april i 2022, ændrede de den danske hip hop - scene. GAFFA, Soundvenue og Berlingske var hurtigt  ude og salutere bandets bedrifter og på mange måder kan albummet ses som intet mindre end en kæntring for hele etablissementet. Ikke siden Den Gale Pose, L.O.C. og Suspekt for to årtier siden forandrede den danske musikscene for altid, har hip hop-genren kastet et så øredundrende og skelsættende album af sig. Med netop det album tog SHOOTER GANG på landsdækkende turné - den bredest favnende hip hop-turné i mange år herhjemme. Hele seksten koncerter spredt ud i hele landet – fra 150 kapacitet til 1300 – sammen med barndomsvennen, artsfællen og label-kammeraten Baloosh.

Onsdag
13. sep 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
215 Kr.
Support
ETSUB MIKRU
Etsub Mikru er en ung up-and-coming producer fra syddjurs. I den lille Aarhusforstad startede den 18-åriges producerdrøm, og allerede nu har han produceret for bl.a. L.O.C., Aro, Nella og netop Shooter Gang. Denne aften står han bag dj-pulten og spreder tunge beats og god stemning.
Placeholder image
?>