PUMPEHUSET og Kill Beat Repeat Præsenterer
Pede B
Support: Figi

Rap-unikummet Pede B tager på minitour og spiller koncert på sin hjemmebane i Pumpehuset

Det er vist ikke for meget at kalde Pede B for Pumpehusets husrapper, for han har et utal af gange udsolgt Pumpehusets Kransal og holdt kæmpe hiphopfest – og den 28. oktober 2023 vender han (og måske også den legendariske gummibåd) tilbage, når han smutter forbi ifm. sin mini-tour.

Der er dømt høj energi fra start til slut, når Pede B og band tager på mini-tour dette efterår. De største sange fra det omfattende bagkatalog bliver fremført, mens han ligeledes lover freestylerap og andre overraskelser på scenen.

2022 bød på en albumudgivelse fra Pede B med "Bjørnen Sover", der høstede flotte anmeldelser hos blandt andet GAFFA, og senest i maj 2023 har han udgivet singlen "Way Back" sammen med Rvzeli og Bojan Rusitovic.

Selvom rapperen har vind i sejlene, når det kommer til pladeprojekter, er det ved livekoncerterne, at Pede B virkelig kommer til sin ret. Oplev ham live til efteråret, når rapperen rammer fire byer med sit veloplagte hold.

Lørdag
28. okt 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Support:
Figi
Mange forsøger og få kan stå distancen, men Figi er en af dem, som kan. Med sin første single "ik bekymre dig" viste hun med overskud et rapgame totalt on point. Figi er et af de navne, man vil komme til at høre meget af i 2023.Efter deltagelsen i den kvindelige cypher 'girls got bars' hosted af Lineup/TheEscobars har Figi gjort sig bemærket hos blandt andre The Voice og P3, hvor hun efterfølgende er blevet spillet. Hendes skarpe rap-attitude rammer hårdt og med sine melodiske færdigheder overrasker hun gerne med en syngende lussing. Figi har det seneste års tid oplevet vildt 'buzz' på instagram, hvor hun har kastet om sig med unikke bars, som hun aldrig løber tør for. Hun pakker selv hele pakken og har et arsenal af tracks klar, som er originale og skiller sig ud. Et fornyet og frisk pust på den danske musikscene.
Placeholder image
?>