PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Octavian

En af de sprødeste stemmer på UK-rap-scenen tænder op i Pumpehuset til april

Koncerten bliver desværre udskudt. Billetkøbere modtager info fra Ticketmaster.

Franskfødte Octavian voksede op i den sydøstlige del af London. Han introducerede sig selv til musikverdenen med udgivelsen af sin første single ”Party Here” i 2017. På sangen viste den 21-årige rapper sit karakteristiske flow og personlighed, men også hans evne til at forene de mange genrer i Londons fragmenterede musikscene. Med produktioner og et tæt samarbejde med hans Essie Gang kollektiv, tager Octavian elementer fra R&B, Dancehall, Grime og House og kombinerer dem til sin egen helt unikke lyd.

Siden udgivelsen af ”Party Here” har Octavian udgivet tre mixtapes: SPACEMAN (2018), ENDORPHINS (2019) og 22 (2023). Derudover har han medvirkert på Mura Masas hit ”Move Me” og Diplos ”New Shapes”, før han udgav de to hit-singller ”Bet” (feat. Skepta & Michael Phantom) og ”Papi Chulo” (feat. Skepta). Desuden vandt han en BBC Sound-pris i 2019.

I maj 2022 udgav Octavian sit første fuldlængde studiealbum ”ALPHA” med de populære singler ”Rari” (feat. Future), ”Famous” (feat. Gunna & SAINt JHN) og ”Boring” (feat. Skepta). I år er den talentfulde rapper klar til at tage på tour, og kan opleves i Pumpehuset.

Torsdag
11. apr 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
?>