PUMPEHUSET Præsenterer
Nixen
Efterfest: Lukke (DJ)

Der er kæk og lyrisk imponerende rap fra en af de store danske undergrundsrappere til oktober

Med sin blanding af stærkt personlige numre og kæk blærerøvsrap har Nixen længe gjort sig bemærket på hiphopscenen i Danmark. Det hele startede med hans to ep'er, der blev modtaget til stående ovation, og som hurtigt er blevet undergrundsfavoritter. Da han efterfølgende fulgte op med et stærkt debutalbum, blev hans status som dansk raps arvtager endegyldigt cementeret.

Debutalbummet "X" udkom i 2015 til lige så stor begejstring fra fans såvel som det øvrige hiphopmiljø. Pladen, som hovedsageligt er produceret af Nixen selv, er gæstet af L.O.C., Bai D og Hasan Shah, og den blev fulgt op af komplet udsolgte koncerter på blandt andet Ideal Bar og Lille Vega. “NIXTAPE” fra april 2023 er det seneste udspil fra Nixen, og der er ingen tvivl om, at det også står som en klar favorit blandt hiphophovederne.

Fredag
6. okt 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
215 Kr.
Efterfest:
Lukke (DJ)
Lukke er et fænomen på den danske musik scene og har i mange år bevæget sig i grænselandet mellem tung hiphop og hård elektronisk musik. Han har arbejdet med nogle af de mest toneangivende artister i DK som både producer og sangskriver og har tasken fuld af demoer, remix og andre hemmeligheder, som kun kan opleves når han en sjælden gang imellem stiller sig bag mixeren og blander hans personlige favoritter sammen med eksklusive smugkig ind i div. københavnske lydstudier.
Placeholder image
?>