PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Maurice

Maurice tager sin skønne, positive energi og dansable afrolyd med, når han indtager Pumpehuset til oktober

Maurice, der allerede som 14-årig udgav sin første single "Bestem Dig" i 2018, har hurtigt etableret sig som et symbol på den nye unge generation af danske artister.

Med sin ekstremt positive energi og dansable afrolyd har han skabt den perfekte opskrift til at starte en fest og give publikum en unik oplevelse. Dette kunne man opleve tidligere i år på spillestedet Radar under SPOT festival i Aarhus, hvor Maurice spillede et energisk liveshow - her dansede publikum med til rytmerne fra sange som ’Busted’, ’Ikk Min Skyld’, og ’Ny Strategi’.

Maurices liveshows er oftest i et meget højt tempo, men på netop SPOT festival viste han en ny og dybere side af sig selv med sangen ’Har Det Sådan’, der udkom tidligere på året. Koncerten på SPOT vidner om, at Maurice for alvor er ved at etablere sig som en artist man kan regne med i livesammenhænge.

Den unge kunstner har en enestående evne til at tiltrække et bredt og mangfoldigt publikum. Hans musik og sceneshow appellerer til musikelskere fra alle livets hjørner og skaber en fantastisk atmosfære af glæde og fællesskab. Hans koncert i Pumpehuset er for alle, der ønsker at opleve en elegant blanding af melodiske hits og energiske dansebeats.

Maurice har i øjeblikket ca. 50.000 månedlige lyttere på Spotify, han har samlet akkumuleret flere millioner afspilninger på Spotify og haft flere virale momenter på TikTok, hvor fans aktivt har interageret og danset til tonerne fra den unge artist. Hans musiske kartotek byder på samarbejder med blandt andet ICEKIID, Lamin og Trey & Zay.

Torsdag
12. okt 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
175 Kr.