PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
Marvelous Mosell feat Tue Track
Efterfest: Grandmaster Dee Pee

Marvelous Mosell er tilbage!

Marvelous Mosell er tilbage med et nyt album i efteråret 2023. Her kommer tolv nye numre, der byder på mere af den dansable lyd fra tidligere udgivelser, samt afstikkere i nye retninger. Marvelous Mosell har selv stået for hele musikproduktionen, tekstskrivningen og artwork, så det kan roligt siges at være en personlig plade. Albummet er blevet døbt 'General Af Pral', som også er navnet på den første single, der udkommer 16. juni 2023.

Marvelous Mosell siger selv om den nye single:

Jeg har skabt min nye single med henblik på at få folk til at danse på kanten af svømmepølen eller vippe med foden i liggestolen. Jeg skrev først teksten, som jeg prøvede af på forskellige beats, og ved omkring beat nummer 10 i rækken, synes jeg, den ramte rigtigt. Mit ønske er at få alle folk til at føle sig som en general af pral i de 3 minutter, nummeret varer.”

Det er nu 10 år siden, at den brede befolkning for første gang blev præsenteret for Mosell. En stribe udgivelser og mange koncerter har siden fundet sted, store som små, og fælles for dem alle er, at de har efterladt publikum med varme dansefødder og et smil på læben. Har han mon 10 år mere i sig? Det vil tiden vise. Sikkert er det dog, at der er lagt i kakkelovnen til fest, når Marvelous Mosell snarligt indtager landets scener med makkeren DJ Tue Track og et brandvarmt nyt album med i kufferten.

Første fest i forbindelse med udgivelsen af ‘General Af Pral’ bliver 17. november i Pumpehuset, København, hvor Marvelous Mosell vil forkæle publikum med både nye sange og udødelige Mosell-klassikere.

Billetter sættes til salg den 16. juni 2023 via Billetlugen.

Fredag
17. nov 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
290 Kr.
Efterfest:
Grandmaster Dee Pee
Dansk Hip Hop pioner siden 1982. Stifter og medlem af den legendariske danske rap gruppe Rockers By Choice samt hans eget solo Disco Rap band Grandmaster Dee Pee & Soul Investors. Den 17. november smider han mikrofonen, overtager de to pladespillere og varmer publikum op med hans støvede gamle Old School Disco/Funk guld vinyler. Det bliver en tur ned ad mindernes allé, og den perfekte start på Marvelous Mosell koncerten.Placeholder image
?>