PUMPEHUSET og Tornado Booking Præsenterer
Devin The Dude

Hiphoplegenden Devin The Dude fejrer 25-års jubilæum i Pumpehuset

Koncerten med Devin The Dude er desværre aflyst. Billetkøbere bliver automatisk refunderet via Billetto.

I år er det 25 år siden, at Devin the Dude udgav sit første soloalbum. Albummet med det klædelige navn "The Dude" blev udgivet på det legendariske label Rap-A-Lot Records.

Nu drager legenden fra Houston, som New York Times beskrev som "A brilliant oddball with a spaced-out flow", endelig ud på en stor europaturné for at fejre sit jubilæum. Devin the Dude er mere kendt for sine blunts og øl end for biler og bling, og han har sat et smil på hiphop siden debuten med gruppen Odd Squad i 1994. Devin indeholder den unikke kvalitet, at han formår at mikse humor og substans i alle sine rim. Han har skabt sin egen stil i hiphoppen og er med årene blevet alles guilty pleasure.

Rapperen, der har arbejdet med blandt andre Dr. Dre, Gucci Mane, Snoop Dogg og Jay-Z, står bag hiphop-klassikere som "Doobie Ashtray", "Lacville '79", "What a Job" og "I Can't Make It Home". Det bliver uden tvivl en fantastisk aften, hvor vi skal charmeres af rapperen, der altid giver sine mange og trofaste fans en helt unik koncertoplevelse. Special guest: Funky. Support: Skyggesiden.

Onsdag
14. feb 2024
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
Support
Skyggesiden
Skyggesiden er en dansk rapper og sanger der i gennem flere år har haft sin gang i undergrunden og nu er hun for alvor er i gang med at markere sig og engang for alle træde ud af skyggerne. I 2021 debuterede SkyggeSiden som producer på det anmelderroste albummet ”SKYGGE SIDEN 84”.

Skyggesidens stil er en harmonisk blanding mellem 90´ernes hiphop og en mere nutidigt trap inspireret musik ofte akkompagnerede med soulede sang omkvæd. Hendes rap er hårdtslående og stemmen er rå og blød på samme tid og ikke til at tage fejl af. Og det er attituden i øvrigt heller ikke. For selvom SkyggeSiden har mange talenter, er hun først og fremmest rapper.

Placeholder image
?>