PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Deki Alem
Raghd

Sveriges mest eklektiske hiphopduo er klar til at sætte Pumpehuset i flammer

Deki Alem har længe været Sveriges bedst bevarede hemmelighed, men det er ved at ændre sig. Med en eklektisk hybrid af drum'n'bass, post-punk rap, er tvillingeduoen gået fra undergrundsscener til nogle af Europas største festivaler som Roskilde, Pukkelpop og Lowlands samt support til Gorillaz.

Tidligere på året udgav det Grammy-nominerede band deres anden EP, den roste 'Fluent Stutter', hvor lyden er skruet op og eksplosiv samt hallucinatorisk dans - som for eksempel på den fængende 'Shadowman'. Deki Alems minimalistiske, men alligevel eksplosive sceneshow er noget af det mest berusende, du kan se på scenen lige nu.

Torsdag
26. okt 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
Raghd
Allerede på debut-EP'en "Are We There Yet", som blev produceret i samarbejde med DJ Haydn, blev Raghd præsenteret som en kunstner, der ikke var bange for at blande genrer og påvirkninger - rap, psykedeliske synths, looped vokal, beats, alternativ rock og R&B – til noget helt særligt.I år er hun tilbage med EP'en "A Good Friend", en slags efterfølger, der tydeligt viser mod og modenhed – både i tekst og musik.
Placeholder image
?>