PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: So Far So Fus + jae comma
So Far So Fus + jae comma

Der er hiphop- og afropopfest i Byhaven den 9. august, når So Far So Fus og jae comma spiller koncert – og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.

Onsdag
9. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
So Far So Fus
So Far So Fus knækker nakken og bøjer det danske sprog helt ud af led - og sætter det fantasifuldt på glas igen, når han med garanti kommer til at levere en vanvittig omgang rap i Byahven. Med en fortid som massør, revisor, Wolt-bud, prinsgemal, business angle og senest bøddel, har den epileptiske rapper og lokumskorrespondent So Far So Fus nu valgt at satse alt på ét toiletbræt og gå all in på at blive den svenske Eminem. Han hader magnetiske felter og generelt ting, der omhandler pladetektonik og/eller Richter-skalaen.
Placeholder image
jae comma
Født og opvokset i København af ghanesiske forældre, er Jae Comma i sig selv en fusion af den afrikanske vestkyst og den københavnske halvø Amager. Han leverer personlige tanker og historier gennem sin lyrik, forklædt i hypnotiserende og rytmisk energi. Jae fusionerer afrobeats, neo-soul, R&B og hiphop. Som en hyldest til sin egen opvækst blander jae lyrik på både dansk og engelsk. jae comma er aktuel med sin seneste EP “At work, call you later babe”. På EP’en dvæler jae mellem hans trang til at være nostalgisk, et behov for at komme videre og synder fra fortiden. Jae Comma forventer at udgive nye sprøde singler i sommer 2023. Han har i 2022 spillet sin succesfulde headliner på Spilletstedet Stengade, spillet RUST, til ORA Auditionsdays, Restage’s Trinity Event og været gæst hos Vidundergrunden på P3. Jaes ambition er at præsentere og implementerer den danske musikscene for afrofusions variationer til den mainstreame afrobeat. Jae Comma inviterer alle til at opleve ærlighed beklædt i dynamiske rytmer.
Placeholder image
?>