PUMPEHUSET Præsenterer
BFL - Brian For Livet
Champagne Bruce + MagerMayn

Vestegns-gruppen og Co. er klar til at vælte Pumpehuset om fucking kuld

BFL er en rapgruppe, der blev dannet i 2016 af Lil Sim og MDMAnders. Igennem årene har de udformet et visuelt og musisk univers, der bygger på Vestegnens sociale arv. BFL er aktive på musikscenen hvor de giver koncerter og har opbygget sig en loyal fanbase af unge Brianner.

BFL har omkring 34.000 følgere på sociale medier og har op mod 20 millioner streams på deres musik og virale videoer. Drengene har formået at samle en fanskare, der på nærmest på kultisk vis dyrker og spejler sig selv i den mytiske Brian epos.

Tager du til en BFL koncert vil du blive blæst bagover, når unge fans dukker op udklædt som Vestegens gangstere og som på eget initiativ tager aktiv del i koncerterne ved at lege med.

Efter 8 år med chokerende musikudgivelser og virale klips forsætter drengene med at lave vilde koncerter som vælte Danmarks unge om fucking kuld!

Lørdag
5. okt 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
Champagne Bruce
Champagne Bruce har siden sin debut i 2022 charmeret sig ind på den danske musikscene med sin unikke lyd og stemning på sange som "Mor Hun Var Raver" og "Bøj og Stræk", hvor sidstnævnte var en eksplosiv cocktail af Bruces karakteristiske stil og Specktors' vanvittige rapflows pakket ind i Yo Johnnys pulserende produktion.Danmarks selverklærede sødeste rapper Champagne Bruce er pt. i studiet og snart aktuel med ny musik, og i mellemtiden kan man følge med på Instagram og TikTok, hvor han løbende teaser og deler ud af sit enorme demoarkiv.
Placeholder image
MagerMayn
MagerMayn har siden sin debutplade 'Fisse, stoffer og skruetrækker' fra 2007, været et velkendt navn på den danske rapscene. Din yndingsrappers yndingsrapper, siger de. Med en lang række hits i bagkataloget, der alle hovedsageligt handler om, at tage coke og kneppe bitches, er der garanti for en fest.
Placeholder image
?>