PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Tinlicker
TUSKS

Hollandsk house omdanner Pumpehuset til en kæmpe forårsfest

Tinlicker er et hollandsk elektronisk musik act, dannet i 2013, og består af Jordi van Achthoven og Micha Heyboer. Duoen er kendt for deres unikke lyd, der fusionerer elementer af trance, house og progressive musik. De har opnået international anerkendelse for deres innovative produktioner og uforglemmelige liveoptrædener.

Duoen har igen skabt bølger i den elektroniske musikscene med deres seneste single, "Starchaser," der blev udgivet i august 2023. "Starchaser" er endnu et eksempel på Tinlickers evne til at levere musik, der bevæger og berører lytterne på en unik måde. Med sin dristige kombination af fortryllende melodier, hypnotiske beats og dybtfølte synth-arrangementer, tager Tinlicker os med på en storslået musikalsk rejse.

Tinlicker har opnået stor succes gennem årene med hits som "Lost" og især "Because You Move Me’’, som gik 2x og 3x platin i flere europæiske lande. Gå ikke glip af en kæmpe fest når Tinlicker giver den gas i Pumpehuset 11. marts 2024.

Billetsalget starter fredag 29. september kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Mandag
11. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
TUSKS
Den London-baserede sangskriver, producer og multi-instrumentalist Emily Underhill skaber atmosfærisk, fængende alt-pop under navnet Tusks.Med sammenligninger til Sigur Rós og Explosions In The Sky fik Tusks støtte fra BBC 6 Musics Lauren Laverne, BBC Radio 1s Annie Mac og Huw Stephens, Rolling Stone, Billboard, Mixmag, MOJO og Wonderland med udgivelsen af ​​hendes debutalbum 'Dissolve' i 2017, produceret sammen med Brett Cox (Jack Garratt, Alt J, Marika Hackman).

Hendes andet album 'Avalanche' førte Tusks længere ind i grunge- og shoegaze-verdenen. Med inspiration fra My Bloody Valentine, Marika Hackman og Wolf Alice fik albummet hendes støtte fra et stadigt voksende publikum over hele verden, såvel som synkronisering på hitshows som Netflix's '13 Reasons Why'.Efter tidligere at have støttet Khurangbin, Ásgeir, Bear's Den og Submotion Orchestra, begyndte Tusks sin første europæiske og britiske turné i starten af ​​2020, inklusive nætter i Londons prestigefyldte Village Underground (som hun indspillede og udgav som et livealbum) og Berlins Berghain Panorama bar.I 2021 samarbejdede hun med CJ Mirra om soundtracket til spillefilmen 'A Banquet' og er vendt tilbage til at skrive og indspille ny musik, der er planlagt til at blive udgivet snart.
Placeholder image
?>