PUMPEHUSET og Escapism Præsenterer
Recondite + Dyzen
RECONDITE LIVE + DYZEN EXTENDED SET

Escapism forvandler Pumpehuset til en syv-timers melodisk techno-rejse

Efter et komplet udsolgt event med Booka Shade Live, er Escapism tilbage i Pumpehuset den 8. november med endnu et elektronisk maraton med to artister fra Afterlife.

Resten af lineup annonceres løbende.

Fredag
8. nov 2024
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
Fra 225 Kr.
RECONDITE LIVE
Oplev tyske RECONDITE live for første gang siden Roskilde Festival 2016, efterfulgt af italienske DYZEN, der optræder for første gang på dansk jord.

RECONDITE har i mange år udgivet musik via Tale of Us' pladeselskab, Afterlife, som han også optræder for verden over. Senest foran 30.000 fans i Barcelona.

Siden Berghain var hans base tidligt i karrieren, har RECONDITE taget et kvantespring fra undergrundsklubber til de allerstørste techno-scener, fra Time Warp, Tomorrowland, Awakenings, og Afterlife.

RECONDITE's tekniske evner er i en klasse for sig, hvorfor han altid skræddersyer sine live-sets i stærk symbiose med hans publikum for på den måde at gøre hvert eneste set unikt og tilpasset i symbiose med publikum.
Placeholder image
DYZEN EXTENDED SET
Produceren og DJ'en, DYZEN, har taget fart med flere store udgivelser via bl.a. Afterlife og Habitat, der har sat ham på verdenskortet med store bookinger rundtom i verden, og gjort ham til en af de mest supportede musikere i krydsfeltet mellem melodisk techno og progressiv house.
Placeholder image
?>