PUMPEHUSET Præsenterer
The Copenhell Family Reunion 2024
Persecutor + Lifesick + Henret

Copenhell Family-reunionen står for døren med et stærkt lineup

Fanfællesskabet Copenhell Family, som har udviklet sig til at være en kæmpe fangruppe for Danmarks største metalfestival, Copenhell, holder familiefest i Pumpehuset lørdag den 3. august.

Det bliver med et særdeles stærkt line-up af danske metalbands, blandt andre Persecutor, Lifesick, Henret og flere bands, der annonceres løbende.

Lørdag
3. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris inkl. gebyr
262 Kr.
Persecutor
Mægtige Persecutor, også kendt som “Pølsekutteren”, fra Horsens! Bandet er allerede i fuld gang med at koge op under hotdoggryden for at servere jer en hæsblæsende thrashplatte - med hits som "4 More Sausages (Beers)," "Pølz of Sahara," og "King of the Curry Wurst".
Placeholder image
Lifesick
Vi skal endnu en tur forbi Jylland. Vi skal nemlig til Fredericia. Såååå, er i klar til at blive trukket rundt i pitten og få serveret verbale og energiske øretæver af hardcore-bandet LIFESICK?
Placeholder image
Henret
Hvis du ikke er så meget til øretæver, men mere til at miste hele hovedet, så kan du stikke det ind i guillotinen. Henret skal nok sørge for resten med deres hæsblæsende deathcore, der ville få selv Marie Antoinette til at nikke anerkendende fra sin grav. Let them listen to metal.
Placeholder image
?>