PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Left To Die + Incantation

Stor metalaften venter, når Left To Die og Incantation spiller Pumpehuset i sænk

Der er mødepligt den 21. august 2024, for der er dødsmetal-legendetræf i Pumpehuset, når Incantation tropper op sammen med supergruppen Left To Die, der består af nuværende og tidligere medlemmer af Death, Exhumed og Gruesome.

Onsdag
21. aug 2024
dørene åbner
19.30
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
Left To Die
Left to Die består af tidligere medlemmer af Death, Terry Butler (bas) og Rick Rozz (guitar). Terry (også medlem af Obituary) og Rick har slået sig sammen med medlemmer af Gruesome, Matt Harvey (guitar, vokaler fra Exhumed, osv.) og Gus Rios (trommer, tidligere medlem af Malevolent Creation), for at opføre numre fra Deaths klassiske album Leprosy sammen med numre fra Deaths debutalbum Scream Bloody Gore, og bevare arven fra disse banebrydende dødsmetalskiver.
Placeholder image
Incantation
Med over et kvart århundrede under nittebæltet viser Incantation, at alder intet betyder, så længe brutaliteten holdes i hævd. Bandet udgav i den banebrydende debut ”Onwards to Golgotha” i 1992 på Relapse Records, som byder på rygradsraslende umenneskelige lyde og er en dyster og kvælende rejse gennem en doom-fermenteret skærsild.I tiden efter debutten har Incantation fortsat med at udbygge deres demoniske rige med Relapse Records-udgivelserne af ”Mortal Throne of Nazarene” (1994), ”Diabolic Conquest” (1998) og ”The Infernal Storm” (2000) samt syv mere i det nye årtusinde på andre labels. I 2017 vendte Incantation tilbage til Relapse Records for at udgyde endnu en ugudelige vederstyggelighed i form at ”Profane Nexus”. I 2020 sendte New York-scenens ukronede dødsmetalkonger så endnu et skive på gaden, ”Sect of Vile Divinities”, et kulsort mix af ubarmhjertig dødsmetal og fyldigt begravelsesdoom. Siden da har produktiviteten været høj og det er blevet til to albums mere, senest ”Unholy Deification” fra 2023.
Placeholder image
?>