PUMPEHUSET og HEINEKEN og C.A.R.T Præsenterer
SUB FOCUS & ID

Hvis én fest ikke er nok, så husk du nu kan få tre for én billets pris. Vi har nemlig oprettet en ny kombibillet, som for kun 300 kr. giver adgang til både SUB FOCUS & ID (12. OKT), CALYX & TEEBEE (2. NOV), samt den nu udsolgte koncert med CHINESE MAN (26. OKT). Køb din billet HER!


Efter flere års ihærdige forsøg er det endelig lykkedes at lokke en af elektronisk musiks helt store navne til København: Sub Focus aka. Nick Douwma gæster Pumpehuset d. 12. oktober i en sand eksplosion af bass, laserlyde og subsonisk kærlighed.

2003: Fra brændt cd til Ram Records
Historien om Sub Focus starter tilbage 2003 på en natklub i London, hvor en ven afleverede en hjemmebrændt CD med Nicks musik til Ram Records legedariske label boss Andy C. På trods af en noget besynderlige intro og et ukomplet telefonnummer på cd coveret lykkedes det Andy C at komme i kontakt med den unge producer og signere ham eksklusivt til Ram Records.

Med Ram Records i ryggen gik Nick bedre og bedre og hans evne til at producere voldsom kreativ drum & bass med militær laserpræcision fik hurtigt hans musik til at fange publikum, give ham airplay på flere engelske mainstream radio kanaler og dermed en global fanskare. Singler som "Airplane", "Special Place", "X-Ray" (der når en 60. plads på UK Charten) samt hans remix af Prodigy's "Smack My Bitch Up" er alle med at cementere Nick som et af de største navne indenfor Drum & Bass i udgangen af 2007.

2009: Debutalbummet
Det næste naturlige skridt for Nick var at udgive et album, og i 2009 blev debutalbummet med titlen "Sub Focus" sluppet løs til masserne. Albummet indeholdte ikke kun drum & bass, men også  dubstep, oldschool breaks, jungle og electro house – alt sammen blandet sammen i en subsonisk cocktail, der kun kunne have været brygget i det 21. århundrede.

Albummet blev en øjeblikkelig succes. Første single, den tungt Daft Punk inspirerede "Rock It" landede på en 32. plads på UK Top 40 Charten, og anden singlen "Could This Be Real" opnåede samme resultat. Albummets tredje single "Splash", der featurede Stings datter, Coco Sumner, på vokal, fulgte kort efter og med en stribe af succesfulde singler og et album under bæltet, blev Sub Focus hurtigt et efterspurgt navn på remix fronten og inden længe kaldt i studiet for at remixe tracks for Deadmau5, Empire Of The Sun & Dizzie Rascal m.fl.

Siden har fulgt et heftigt tour program, bl.a. som opvarmning for Pendulum under deres tour i 2010, samt samarbejde med forskellige artister som Example, Chase & Status & Culture Shock. Sub Fokus har også udviklet sit eget live show opbygget omkring debutalbummet, der siden hen er blevet genudviklet til at afspejle hans nyere udgivelser.

2013: Nyt album


Sub Focus hitter pt. på engelsk Radio 1 med ”Turn It Around” og albummet ’Torus’ er netop udkommet: De første tre singler "Out The Blue", "Tidal Wave" & "Endorphins" har allerede ramt klubber, festivaler, dansegulve, hitlister og radiostationer verden over med et brag. Fjerde singlen "Turn It Around", er seneste nummer som går sin sejrsgang på engelsk radio.

Og fra en mand der før han har sat standarden for, hvad man kan gøre med elektronisk musik uanset genre, kan man spørge sig selv og han er på vej til overtage det hele en gang til?

Vi bliver forhåbentligt en smule klogere på dette, når Sub Focus gæster Pumpehuset d. 12. oktober.

Albummet kan købes her: Deluxe: http://bit.ly/14Xich6 / Standard: http://bit.ly/19cNoIR
Lørdag
12. okt 2013
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>