PUMPEHUSET og Den Anden Side Præsenterer
Seaworld

Påskemarathon med Den Anden Side

Påsken er snart over os, og Seaworld techno spænder op til en glat søndagssafari. Igen i år hyldes Jesu Kristi opstandelse med et enormt oceanisk orgie i Pumpehusets enorme sale. Der sættes sejl kl. 10 om morgenen, hvor der startes et betagende 12-timers marathon, hvor foden ikke træder på land, før solen er synket ned i havet. Til denne vovede begivenhed har vi omhyggeligt håndplukket en dejlig fiske- og skaldyrsfest af 8 delikate internationale og lokale kunstnere, som er elegant arrangeret på et fad i to lokkende etager. Så hop ombord, og sluk din nautiske tørst med en tsunami af saltvands-infunderet techno og trance.

ANTIGONE (han/ham) var blandt pionererne, der genoplivede old school hard groove-lyden. Denne franske DJ har allerede vovet technoscenen i over et årti med et enormt katalog af forbløffende udgivelser på bemærkelsesværdige labels som PoleGroup, Soma og Token, men Antigones karriere tog en endnu mere nysgerrig drejning, da hans sæt begyndte at rumme funky bounce og housey vibes. der minder om groovens gyldne tidsalder i midten af ​​00'erne.

En anden pryd på lineuppet, som optræder for første gang i Danmark, er Argentina-fødte GINA DEMARCHI (hun/hende). Denne hyperaktive producer og ubarmhjertige DJ giver ikke meget for normer og regler, og vi er begejstrede for at blive inviteret ind i hendes vanvittige verden af ​​hektisk latinsk techno, der eksploderer med bongoer og sprængfarlige baslinjer.

Sammen med disse internationale superstjerner vil klubben være bemandet af en imponerende lineup af lokale legender: Den bulgarske københavnske multidisciplinære kunstner og Gama-label-chef GABRIELLA VERGILOV (hun/hende) har tidligere udsmykket en Seaworld-lineup, og vi er glade for at kunne invitere hende tilbage i søen for at overdøve de badende ravers med endnu en dampende session af balkan-blodige gulvbrændende beats.

INGEN (han/ham) er et andet kendt ansigt, der besøger Seaworld til endnu en dukkert. Kendt for voldsomme blandingsteknikker og en unik banebrydende techno-lyd, der er et resultat af evigheder af ultradyb gravearbejde, er vi sikre på, at INGEN vil afslutte denne flådegalla med en afsluttende ballet af behemotisk bas og Chtulhu-kaldende kickdrums.

Hoveddækkets forret vil blive serveret af Seaworlds helt egen blåhårede Odysseus: JOHANNES ASTRUP (han/ham) vil unboxe ekstravaganzaen med 3 timers soppende salsa-techno-uro.

Sideløbende med hovedetagens menageri vil Pumpehusets sagnomspundne Rygercontainer tilbyde den uimodståelige kombination af trance og tobak. Her kan bashungrende søfarende forkæle sig med en henrivende psykedelisk suppe af flådestærke prog-grooves, drømmende trancelandskaber, vandrende syre og alt derimellem, serveret af en trio bestående af Purple Rave Club-residenten PHLOEM (hun/hende), den mytisk discflipper PITCH B|1CH (hun/hende), og selvfølgelig vores egen berygtede Seaworld trofaste trancested, ANDERS HORSE (han/ham).

Spænd de svømmefødderne for en udvidet fridykkerlektion med ultraviolette undervandsdimensioner.

Søndag
31. mar 2024
dørene åbner
10.00
Showet starter
10.00
Pris inkl. gebyr
150 Kr.
?>