PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
Marvelous Mosell feat Tue Track
Efterfest: GRANDMASTER DEE PEE

På med retrodanseskoene - Marvelous Mosell og Tue Track fyrer op for endnu en gedigen fest i Pumpehuset

Marvelous Mosell er tilbage – og det med et album, der har udløst ikke mindre end fem stjerner i Gaffa!

Det nye album ’General Af Pral’ byder på mere af den dansable lyd fra tidligere udgivelser, samt afstikkere i nye retninger. Mosell har selv stået for hele musikproduktionen, tekstskrivningen og artwork, så mere personligt kan det næsten ikke gøres.

Det er nu 10 år siden, at den brede befolkning for første gang blev præsenteret for Marvelous Mosells retrorappende univers. Det er i tidens løb blevet til en stribe udgivelser og masser af koncerter der har efterladt publikum med varme dansefødder og et smil på læben. Har han mon 10 år mere i sig? Det vil tiden vise. Sikkert er det dog, at der er lagt i kakkelovnen til fest, når Marvelous Mosell snarligt indtager landets scener med makkeren DJ Tue Track og et brandvarmt nyt album med i kufferten.

Fredag
5. apr 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.30
Pris inkl. gebyr
300 Kr.
Efterfest:
GRANDMASTER DEE PEE
Dansk Hip Hop pioner siden 1982. Stifter og medlem af den legendariske danske rap gruppe Rockers By Choice samt hans eget solo Disco Rap band Grandmaster Dee Pee & Soul Investors. Den 5. april smider han mikrofonen, overtager de to pladespillere og varmer publikum op med hans støvede gamle Old School Disco/Funk guld vinyler. Det bliver en tur ned ad mindernes allé, og den perfekte start på Marvelous Mosell koncerten.
Placeholder image
?>