PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Kid Francescoli
Sofie Jacobi

Fransk drømmepop-projekt er klar til Pumpehuset

Det franske popprojekt Kid Francescoli har i årevis fyldt de største klubber med deres blanding af folk og elektronisk pop, der er krydret med elementer af r'n'b.

Projektet, der startede i Marseille i 2002, var oprindeligt et soloprojekt af Mathieu Hocine, hvor navnet refererede til den tidligere uruguayanske fodboldstjerne Enzo Francescoli. I 2013 kom  den New York-fødte sangerinde Julia Minkin ombord, og hun var lige den brik, som projektet havde manglet: I dag er Kid Francescolis lyd en perfekt afbalanceret lytteoplevelse, hvor kontrasten mellem Minkins lette, luftige stemme og Hocines dybere toner rammer en nostalgisk, men samtidig også håbefuld nerve hos lytteren.

Den 22. september udkom Kid Francescolis nye album Sunset Blue, der består af samarbejder med blandt andre New York-duoen Turbo Groth og multitalentet Bamby H2o. Albummet udgør en smuk samling af numre, der balancerer mellem det sjælelige og dansable univers, og tager udgangspunkt i Hocines ophav og livsfortællinger.

Billetter sættes i salg den 20. oktober 2023.

Onsdag
21. feb 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
Sofie Jacobi
Sofie Jacobi spiller overalt i byen i disse dage! Hendes smukke cocktail-mix af de organiske lyde fra disco og afro mixes med de mekaniske lyde fra house og Italo er blevet en signaturlyd. På denne aften vil hun præsentere et tilbagelænet mix med et nik til Frankrig og det gode liv
Placeholder image
?>