PUMPEHUSET Præsenterer
Johnny Deluxe Ekstrakoncert
SUPPORT: KLØVER + Efterfest: AVIAJA

Vi vil ha' mer'! Gør klar til at synge med på hits som ’Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’, når Johnny Deluxe indtager Pumpehuset til en ekstrakoncert den 24. maj 2024

Johnny Deluxe var i 00’erne soundtracket for en hel generation af unge festglade danskere, og mange af deres største hits har opnået status som evergreens. Selv i 2023 er det svært at undgå hits som ”Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’ hjemme i de danske stuer og på natklubber rundt i landet.

Der er nu gået 20 år, siden det folkekære band udgav det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ i 2004. Nu er bandet klar til at hylde albummet og den helt særlige æra, når de gæster Pumpehuset den 12. april 2024.

Johnny Deluxe fik deres gennembrud i 2003 med singlen ’Elskovspony’ som en del af Karrierekanonen, som bandet endte med at vinde. ’Elskovspony’ endte senere med at blive et kæmpe hit og fik en plads i rotation på P3. Senere samme år udgav bandet den selvfinansierede musikvideo til sangen, der blev stemt ind på DRs ikoniske ’Boogielistes’ førsteplads. I 2004 udgav Johnny Deluxe det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ (4x platin), albummet indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange. På debutalbummet finder man sange som ’Elskovspony’. ’Drømmer Jeg’, og ’Vi Vil Ha Mer’’. Året efter fulgte bandet op på debutalbummet med albummet ’Luxus’, der også gik platin - hvor sangen ’Drenge Som Mig’ var at finde.

Til koncerten kan man se frem til at skråle med på klassikere fra bandets debutalbum og bagkatalog. Om koncerten udtaler bandet: “Det er fuldstændig fantastisk at vores sange stadig lever derude på 20. år, det skal fejres med et brag af et show! Vi giver Elskovspony, Drømmer Jeg og alle de andre en Deluxe-overhaling og præsenterer vores bedste show nogensinde. Vi glæder os til at fejre vores 20 års jubilæum sammen med jer!”.

Fredag
24. maj 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
SUPPORT: KLØVER
KLØVER er resultatet af et gammelt og dybt afhængeligt venskab mellem tre af hverdagens underdogs. De er selskabet i kampen gennem ugen, festerne og de evigt tilstedeværende moralske tømmermænd der følger med. I en verden der drukner i indtryk, sejrer og nederlag, vil de vise hvad det unikke er i en tre-kløver. Med tekster der berører ungdommen, kærlighed, nostalgi, sex og livets forvirring, svæver de i et poppet univers. De opløftende melodier, drømmende produktioner og den ærlige rap, starter en følelsesmæssig rutsjebane, der giver lyst til at danse frem til solnedgangen, ligge i nattetimerne under månens skær, og vågne op til følelsen af uforglemmelighed. Med store ambitioner vil trioen, der også vandt POPKORN NORDIC 2023, bestående af Christian Dürr, Alex Knudsen og Afel Refer, gerne give danskerne et nyt spin på dansksproget musik og tilføje nye farver til livets soundtrack.
Placeholder image
Efterfest: AVIAJA
Når Johnny Deluxe går af scenen, fyrer AVIAJA op for det helt gode dansegulv til efterfesten nedenunder i Sort Sal.
Placeholder image
?>