PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Gatecreeper

Mægtige Gatecreeper indtager Pumpehuset med 200 Stab Wounds og Enforced

Gatecreeper er ikke bare et amerikansk dødsmetalband; det er et kraftcenter af eksplosiv lyd og dystre atmosfærer, ledet af vokalisten Chase H. Mason, med Eric Wagner og Israel Garza på guitar, Metal Matt Arrebollo på trommer og Alex Brown på bas. I hjertet af den brusende bølge af amerikansk dødsmetal står Gatecreeper klar til at udfordre status quo med et nyt album på horisonten. "Dark Superstition", der rammer gaden i maj 2024, lover at demonstrere Gatecreepers evne til at skære deres egen unikke sti gennem genren. "Vi har finpudset sangstrukturerne," forklarer Mason. "Vi bliver bedre til, hvad vi gør". "Dark Superstition" udforsker temaer som det overnaturlige, spådomme, frygt for det ukendte og magi. Titlen er også en hyldest til en bjergkæde af samme navn, der ligger i bandets hjemstat, Arizona - et smukt, men skæbnesvangert sted omsvøbt af legender. Albummet blev indspillet i God City Studios i Salem, Massachusetts, med Kurt Ballou fra Converge ved roret og repræsenterer en fusion af Gatecreepers erfaring, musikalske finesse og kærlighed til dødsmetal. "Der er mange bands i vores bane," siger Mason, "men vi prøver at skabe vores eget."

Siden deres begyndelse i 2013 har Gatecreeper konsekvent skubbet grænserne for dødsmetal. Deres selvbetitlede EP fra 2014 cementerede deres status som troværdige fortolkere af den gamle skole. Efter at have underskrevet med Relapse Records, udgav de deres debutalbum "Sonoran Depravation" i 2016, hvilket førte til turnéer med bands som Cannibal Corpse og Power Trip. I 2019 så verden "Deserted", albummet der sikrede dem en tredjeplads på Decibel Magazines prestigefyldte liste over årets 40 bedste albums. 2022 bragte dem på Decibel Magazines turné sammen med Obituary og Municipal Waste.

I dag er Gatecreeper et ikonisk navn i dødsmetalens verden, og de turnerer globalt under deres eget banner. Få en smagsprøve på deres kraftfulde og rå dødsmetal, når de indtager scenen på Pumpehuset den 24. november 2024.

Mandag
11. nov 2024
dørene åbner
18.45
Showet starter
19.15
Pris inkl. gebyr
265 Kr.
?>