PUMPEHUSET og United Stage Præsenterer
FVN

Med bagagen fuld af sassyness har FVN kurs mod stjernerne, og der er dømt girl power for alle pengene, når FVN tager os ind i sit rapunivers til oktober.

Selvom FVN er en independent musikartist og et forholdsvis nyt navn på den danske musikscene, er den flabede rapper allerede godt på vej mod stjernerne. På et halvandet år har hun fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, haft flere af sine sange på P3-Listen, ligget på ‘Denmark Viral 50’ på Spotify, er blevet skrevet om i blandt andet Costume, Politiken og Soundvenue og har optrådt på Roskilde Festival, Smukfest, SPOT Festival og UHØRT Festival.

FVNs musik vil med garanti sætte gang i ethvert dansegulv, og med hendes sexy og selvsikre tekster og ørefængende beats er det svært andet end at få lyst til at feste til hendes musik. FVN er en stor fortaler for selvkærlighed og kombineret med hendes pralende attitude, smitter hendes energi af på en hver: “Jeg vil få andre til også at få det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!”

Lørdag
7. okt 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
210 Kr.
?>