PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Delta Goodrem

Den australske singer-songwriter og popmagiker indtager Pumpehuset til september

Delta Goodrem er en kunstner med mange talenter. Hun er singer-songwriter og en anerkendt skuespiller. Delta er en af de største artister i Australien og Deltas første album, ’’Innocent Eyes’’ (2003), var et af de mest solgte debutalbums i Australiens historie. Albummet satte rekord med 29 uger på #1 i Australien. Det toppede de australske albumhitlister og nåede 23x platin. Med albummet blev hun desuden den den første kunstner nogensinde til at have fem #1 singler på de australske hitlister fra ét debutalbum.

Hendes sidste album ’’Wings of the Wild’’ debuterede som #1 med platinhittet "Wings". Den udsolgte arenaturné i forbindelse med udgivelsen af albummet slog rekorder, da Delta blev den bedst sælgende kvindelige australske turnékunstner i 2016, og turnéens livekoncert-DVD vandt en #1 på ARIA-hitlisten.

I januar 2020 blev Delta inspireret til at skrive "Let It Rain" efter at have set ødelæggelserne fra bushbrandene i Australien. Alle indtægter i forbindelsen med udgivelsen af sangen gik til nødhjælp til Røde Kors bushbrand.

Mandag
11. sep 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
?>