PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Prototypen + Hvor Er Skygge

Prototypen og Hvor Er Skygge spiller koncerter i Byhaven den 4. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
4. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Prototypen
Prototypen er en helt ny artist fra Aarhus. Han synger om både det absurde og smukke i livets banaliteter. Når man hører Prototypens sange, bliver man som det første ramt af en glæde og et grin, men jo mere man lytter, sniger eftertænksomheden sig ind. Med sin observerende og ærlige tilgang til verden, forsøger Prototypen ikke at være noget, han ikke er. Han synger om vores moderne liv, men har samtidig rødder i en gammel dansk musikkultur, hvilket bringer tankerne i retning af CV. Jørgensen, Povl Dissing, Røde Mor og Troels Trier.

Med sin rytmeboks og sit band på fire i ryggen, har Prototypen skabt en original række sange med tekster som balancerer mellem glæde, tristhed, humor og tragedie. Sangene bliver leveret med en karakteristisk sangteknik, som uundgåeligt vil vække opmærksomhed hos enhver der hører dem.
Placeholder image
Hvor Er Skygge
På første forårsdag udkom Hvor Er Skygges debutalbum 'Sommetider Evig Forårsregn' til store roser fra bl.a Politiken, Soundvenue, P6 og Gaffa for dets kompromisløst opfindsomme blanding af shoegaze, jazz, elektronisk og pop.

I Byhaven optræder Hvor Er Skygge som duo, slyngende med fantasifulde tekster, trommer og guitar-klange.
Placeholder image
?>