PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Jonathan Schultz + Anaïs

Byhaven byder på koncerter med Jonathan Schultz og Anaïs den 9. september – der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 18.00 med Jonathan Schultz og herefter Anaïs kl. 19.00.
Lørdag
9. sep 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
Jonathan Schultz
Siden Jonathan Schultz udgav sin debut EP i 2013 med projektet Schultz and Forever, har han været et anerkendt navn i den danske indie-scene og høstet ros for samtlige af hans udgivelser gennem årene. “Jeg tog et skridt tilbage fra Schultz and Forever for at arbejde med sangskrivning for andre artister, men langsomt fik jeg en trang til at starte helt forfra som kunstner”, fortæller Schultz. I 2022 udgav Schultz sin første musik som solokunstner, den fængende single What About Me, som er skrevet i samarbejde med Brian Sivabalan, bedre kendt som Lord Siva. Singlen er udkommet på det franske pladeselskab Cracki Records, som også udgiver hans kommende EP i 2023.Jonathan Schultz brud med kristendommen, som i høj grad havde præget hans opvækst, har påvirket hans syn på både kunst og selve livet. Dette har kunnet høres i hans musik, som i løbet af årene har gennemgået store udviklinger, men med den gode sangskriver som en allestedsværende rød tråd i hans udgivelser. Som 27-årig har Jonathan Schultz nu givet sig fuldt ud hen til hans store passion for popmusik, fortsat med den umiskendelige nerve, der har kendetegnet hans tidligere musik. Den tilbagelænede “What About Me” viser Schultz evner til at forene både sørgmodighed og begejstring, ikke ulig flere af bl.a. Sade, Prefab Sprout eller Sean Nicolas Savages sange.
Placeholder image
Anaïs
R&B-sirenen Anaïs leverer en lun akustisk livesession i Byhaven. Fordyb dig i Anaïs’ verden gennem hendes subtile levering og fløjlsbløde vokal, der fanger og tiltrækker dig. Koncerten falder kun en uge inden Anaïs udgiver sin anden single “Bad Situation” fra den kommende november-EP “Chaotic Good”.
Placeholder image
?>