PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Ascendant Vierge
Adexia + Phloem

Hardcore-pop duoen ascendant vierge kommer til Danmark

ascendant vierge er et transnationalt og trans-musikalsk projekt bestående af goth-pop sanger og sangskriver Mathilde Fernandez og DJ og producer Paul Seul, der også er kendt som en af medstifterne af kollektivet Casual Gabberz.

Projektet blev født i 2019, og til trods for, at navnet ascendant vierge skrives med kun små bogstaver, er deres lyd alt andet end lille. Alliancen mellem pop, barok, store lyriske dimensioner og produktioner med et mix af hard techno, trance og eurodance har fået deres lyd til at skille sig ud hos publikum og anmeldere efter en håndfuld selvproducerede singler.

Første single ”Influenceur” blev udgivet sommeren inden, at verden lukkede ned i 2020, og den blev et viralt hit, der spredte sig til hele kloden, trods folks manglende muligheder for at komme ud og danse til musikken.

I samme periode udgav den Bruxelle-baserede duo minialbummet "Vierge", og i april 2023 kom så deres fuldlængde album "Une Nouvelle Chance", som de endelig har chancen for at komme ud og optræde live med.

Danske fans af projektet kan glæde sig til at opleve deres vilde lyd og æstetik, når ascendant vierge får Pumpehuset til at buldre til en mørk fredagsfest 27. oktober 2023.

Fredag
27. okt 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
240 Kr.
Adexia
ADEXIA er en dansk DJ og musikproducer med base i København. Hendes lyd bevæger sig sonisk i mellem det eksperimenterende og det elektroniske, hvor både aggressiv bas og boblende synths er velkomne, og alt bindes sammen af hendes stærke vokal.Hendes set er set på blandt andet Store Vega, Copenhagen Pride, Fluid Festival, Den Anden Side, Alternative Fashion Week, Baggen, Depot Radio og meget, meget mere. En aften med ADEXIA er en futuristisk og surrealistisk oplevelse, hvor grænserne mellem menneske og maskine hele tiden krydses.
Placeholder image
Phloem
Phloem er DJ i København og blander numre af forskellige genrer lige fra progressiv house til techy trance og electro. Hendes udvalg er dynamisk med en overflod af psykedeliske påvirkninger, styrende baslinjer og euforiske indslag.På scenen kan du forvente en lige så energisk, intim og legende blanding af lynlåste vokaler, friske beats og trance-infunderede melodier. Hun er medlem af DJ-kollektivet Purple Rave Club, der er vært for begivenheder og skubber forskellige varianter af dansemusik sammen b2b.
Placeholder image
?>