PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Ascendant Vierge

Hardcore-pop duoen ascendant vierge kommer til Danmark

ascendant vierge er et transnationalt og trans-musikalsk projekt bestående af goth-pop sanger og sangskriver Mathilde Fernandez og DJ og producer Paul Seul, der også er kendt som en af medstifterne af kollektivet Casual Gabberz.

Projektet blev født i 2019, og til trods for, at navnet ascendant vierge skrives med kun små bogstaver, er deres lyd alt andet end lille. Alliancen mellem pop, barok, store lyriske dimensioner og produktioner med et mix af hard techno, trance og eurodance har fået deres lyd til at skille sig ud hos publikum og anmeldere efter en håndfuld selvproducerede singler.

Første single ”Influenceur” blev udgivet sommeren inden, at verden lukkede ned i 2020, og den blev et viralt hit, der spredte sig til hele kloden, trods folks manglende muligheder for at komme ud og danse til musikken.

I samme periode udgav den Bruxelle-baserede duo minialbummet "Vierge", og i april 2023 kom så deres fuldlængde album "Une Nouvelle Chance", som de endelig har chancen for at komme ud og optræde live med.

Danske fans af projektet kan glæde sig til at opleve deres vilde lyd og æstetik, når ascendant vierge får Pumpehuset til at buldre til en mørk fredagsfest 27. oktober 2023.

Fredag
27. okt 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
240 Kr.