PUMPEHUSET og Good Times Præsenterer
YSY A

YSY A er en af de mest lovende unge rappere i Argentina og Latinamerika. Han startede sin karriere i 2016 med debut-EP’en Modo Diavlo. Siden har han udgivet flere album og mixtapes, og har opbygget en stor og loyal fanbase. YSY A er kendt for sin unikke stil og autentiske tilgang til musikken, der kombinerer forskellige genrer, og som ofte er præget af intense følelser og egne livserfaringer. Hans originale lyd og energiske sceneoptrædener, gør ham til en helt og aldeles fantastisk live performer.

YSY A’s største hits inkluderer sange som Piensa En Mi, Vete, Tumbando El Club og Bebe, og med flere millioner streams millioner, understreger han sin status, som en af de mest populære rappere i Argentina og Latinamerika. YSY A har opnået stor anerkendelse fra anmeldere og branchefolk for sit arbejde, ligesom han har vundet adskillige priser, herunder "Årets Nye Kunstner" ved Premios Gardel i 2019, som er en af de mest prestigefyldte musikpriser i Argentina. Han har også optrådt på nogle af de største musikfestivaler i Latinamerika, heriblandt Lollapalooza Argentina og Vive Latino i Mexico.

Glæd dig til at opleve én af Latinamerikas mest lovende rappere, når YSY A indtager Pumpehuset i hjertet af København tirsdag d. 1. august 2023.

Tirsdag
1. aug 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
285 Kr.
" width="100%" height="152" frameborder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy">
?>