PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Yendry
Support: IVAN$ITO

Fierce og elegance fra Den Dominikanske Republik og Italien

Oplev en genial kulturel blanding af latinske og elektroniske rytmer, når YENDRY indtager Pumpehuset til november.

YENDRY, der er opvokset i Den Dominikanske Republik og Italien, har fået 90'er pop og -R&B, traditionel latinsk musik og elektronisk musik ind med modermælken. Det skinner smukt igennem i hendes store passion for melodier og harmonier, der munder ud i musik, hvor hendes rødder hyldes ved at blande latinske percussions med europæiske elektroniske elementer. Hun integrerer dygtigt elementer fra dominkansk og italiensk kultur i sin musik, og hendes tekster afspejler en personlige rejse og de udfordringer, hun har mødt undervejs. Hendes musik indeholder også stærke elementer af feminisme og empowerment.

YENDRY udgav singlen ’Nena’ i 2020, før hun for alvor fik sit gennembrud som i 2021 efter at have samarbejdet med J. Balvin, Damian Marley, Mozart La Para og Emotional Oranges. YouTube valgte YENDRY til at optræde sammen med nogle af hendes største
inspirationskilder, R&B-ikonet, Mary J. Blige, og Jazmine Sullivan på det ikoniske Apollo Theatre i Harlem, NY, som en del af deres ’ad week’.

Lige før året sluttede blev hendes single "YA" kåret som en af ​​Barack Obamas top sange i 2021. I 2023 har YENDRY udgivet to nye singler: "Herrera" og "La Puerta", og udgiver sin tredje single i 2023, "La Bendicion" i november, inden hendes kommende album udgives i 2024.

Torsdag
2. nov 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
Support: IVAN$ITO
IVAN$ITO er klar til at varme godt og grundigt op i dansegulvet, når han sørger for opvarmningen inden Yendry går på.
Placeholder image
?>