PUMPEHUSET Præsenterer
Vinterbyhaven 2024
Aperly High + Matongo + Dahlin + Snuggle + Bukhar (DJ) + Late Night Karaoke

Byhaven vender tilbage i en indendørsversion til januar

Den 19. januar 2024 vækker vi Byhaven for én aften og hiver alt det dejlige ved Byhaven indenfor i Pumpehuset. Vi snakker kulørte lamper, borde og bænke, rigtig mange Brooklyn-øl, koncerter, naturvin, bingo, det efterhånden legendariske late night karaoke - hosted af Alma og Oliver - og så et totalt stærkt lineup: Dahlin, Matongo, Aperly High og Snuggle. DJ-fællesskabet Bukhar sørger for de sprødeste tunes til dansegulvet før, under og efter koncerterne.

TIDSPLAN:
Kl. 18.30 - Dørene åbner
Kl. 19.00 - Bingo (med vilde præmier)
Kl. 20.00 - Dahlin
Kl. 21.00 - Snuggle
Kl. 22.00 - Matongo
Kl. 23.00 - Aperly High
Kl. 00.00 - Karaoke madness

Vi ses til Vinterbyhaven, venner.

Fredag
19. jan 2024
dørene åbner
18.30
Showet starter
19.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
Aperly High
Aperly High er intens, ekspressiv og totalt catchy sange, der med et fundament i hypermoderne pop bevæger sig ind i 00'ernes college rock og indie sleaze og et væld af andre musikalske retninger. Fællesnævneren er popsange, der kryber lige ind under huden og bliver der.
Placeholder image
Matongo
Vi forelskede os godt og grundigt i Matongo, da han i sommeren 2023 spillede i Byhaven. Derfor glæder vi os til igen at opleve den tidligere føl som-frontmands soulfulde, moderne og fuldstændigt sublime dansksprogede hiphop.
Placeholder image
Dahlin
22-årige Dahlin er vinder Karrierekanon 2023, hvor hun i den sammenhæng blev kaldt en fortaler for ” fortvivlede og forvirrede hjerters klub”. Dahlins lyd er rendyrket pop, som du kan svøbe dit lille knuste hjerte ind i, med et udtryk, der trækker på R&B-inspirationer og altid er gennemskærende ærligt. Hun er brudt igennem med det dansksprogede P3s Uundgåelige-hit ”Boycut”, og siden har hun cementeret sig som en af de stemmer, man skal holde ørene åbne for på den danske musikscene.
Placeholder image
Snuggle
Snuggle er skabt af kræfter fra Baby in Vain og Liss og byder på et symbiotisk lydtæppe vævet af forskellige musikalske æraer. Catchy melodier, grungy guitar riffs og drømmende vokaler er kernen i Snuggles bredtfavnende lyd, der rummer både 90'er-grungens wall-of-sound, shoegaze og charmerende, eklektiske popproduktioner a la 00'erne.
Placeholder image
Bukhar (DJ)
Efter koncerterne holder den københavnske eventplatform og dj-kollektiv dansegulvet skoldhedt med svedige dj-sets fra Muskila og KUCHULU
Placeholder image
Late Night Karaoke
Når koncerterne er færdige starter Vinterbyhavens nyklassiker, nemlig late night karaoke på rygeterrassen. Karoaoken hostes af Alma og Oliver, der med åbne arme byder dig og dine velkomne til at synge jeres favorit-karaokesang.
Placeholder image
?>