PUMPEHUSET og Target Præsenterer
Udgårdsfest 2024
ELVENKING + SKYFORGER + TROLD + ÆTTIR + SYLVATICA + PAFUND

Udgårdsfest er klar med de første navne til programmet og billetsalget er sat i gang

UDGÅRDSFEST 2023 blev en mega succes. Heidevolk toppede listen af navne og sikrede, sammen med de resterende 6 bands på plakaten, en eventyrlig pagan metal fest i Pumpehuset. En fest der for andet år i streg kunne melde udsolgt inden showstart.

UDGÅRDSFEST er efter blot 4 år blevet en fast tradition for alle fans af folk, pagan og vikingmetal! Det er her man kan opleve de navne, indenfor genren, der ellers normalt ville gå udenom Danmark og den eneste grund til at det er muligt er pga. den enorme støtte og dedikation, som publikum giver os år efter år.

Nu er programmet for UDGÅRDSFEST 2024 klar og bliver atter med et stjernespækket program, der viser den store musikalske alsidighed vi finder på folk metalscenen. Fra internationale first timers på den danske scene og til tidens mest hypede danske navne.

Booker, Søren Weiss, udtaler:
”Det er vidunderligt at publikum har taget så godt imod UDGÅRDSFEST. At lave to udsolgte shows i streg i Pumpehuset er et kæmpe rygklap og understreger blot det vi hele tiden har vidst: Selvfølgelig er der fans til den her type af musik herhjemme! Hvorfor tage til udlandet, når vi kan lave en kæmpe fest med de samme navne herhjemme? Når fans på den her måde viser os støtte, køber billetterne i forsalg og kommer ind til showet med det bedst tænkelige humør, kan man ikke blive andet end glad og stolt. Hensigten med UDGÅRDSFEST har fra dag 1 været at give publikum de unikke oplevelser.  Det var på UDGÅRDSFEST, at du for første gang kunne opleve Moonsorrow og Trollfest på dansk jord. Det var på UDGÅRDSFEST at Heidevolk vente tilbage efter næsten 15 år. Det er på UDGÅRDSFEST 2024, at du bl.a for første gang vil kunne opleve den melodiske pagan metal magi fra ELVENKING og stilskaberne og legenderne i SKYFORGER fra Letland. Begge topper de plakaten for 2024. Der venter fans en kæmpe oplevelse. Elvenking så jeg på ProgPower USA i år og blev overbevist om, at de ville være det helt perfekte match til UDGÅRDSFEST. Og husk så - uden støtten fra publikum vil det ikke være muligt at præsentere sådanne navne herhjemme! 1000 tak!”

I 2024 åbner Udgårdsfest portene til Alfheim – elverriget - på UDGÅRDSFEST, der afholdes lørdag d. 28 september 2024 i Pumpehuset.

Early bird salg indtil d 1/1 2024:

Billet: 350,- (dernæst 400,-)

Billet + t-shirt: 470,- (dernæst 550,-)

Lørdag
28. sep 2024
dørene åbner
17.00
Showet starter
17.00
Pris inkl. gebyr
364 Kr.
ELVENKING
Langt om længe kommer Elvenking til Danmark. Italienernes melodiske pagan power metal er som skabt til en eventyrlig fest på UDGÅRDSFEST. Med 2014-albummet ”The Pagan Manifesto” satte Elvenking en tyk streg under, at bandet befinder sig i den øverste liga på pagan metalscenen, med numre som ”Elvenlegions” og ”Pagan Revolution”, der begge har streamingtal på flere mio. Bandet har med deres seneste to albums ”Reader of the Runes – Divination” fra 2019 og den fantastiske ”Reader of the Runes – Rapture” fra 2023 blot styrket deres position som et fantastisk livenavn på pagan metalscenen. Nu skal de danske fans endelig opleve dem på dansk jord!
Placeholder image
SKYFORGER
En stilskaber. En folk metal legende. Skyforgers betydning for folk metallen kan ikke undervurderes. Bandet fra Riga kommer omsider til Danmark. Siden 1995 har Skyforger beriget os med lettisk hedensk metal, der trækker spor i alt fra black metal til traditionelt heavy metal. Det er ikke uden grund at bandet har spillet Wacken Open Air, Hellfest, Sweden Rock Festival, Party.San Open Air, Summer Breeze, Metaldays, Brutal Assault og mange flere af de helt store festivaler. Nu er tiden omsider kommet til at de gæster Danmark og UDGÅRDSFEST!
Placeholder image
TROLD
Hypen er stor – og med god grund! Trold har på rekordtid sikret sig et stort følge herhjemme med deres forrygende festlige koncerter. Siden de sidst spillede UDGÅRDSFEST har bandet udgivet deres debut - den anmelderoste ”Der Var Engang…”. Et muntert og festligt album, men som også viser, at trolden – bag deres gak og løjer – rent faktisk kan finde ud af at skrive stærke sange, med både knivskarpe memorable melodier og hooks. Hør blot på en ny-klassiker som ”Sensommerbålet” og ”Troldenes Nat”. En aften med Trold i huset er altid en fest
Placeholder image
ÆTTIR
Mørket og melankolien sænker sig over årets UDGÅRDSFEST når Ættir for første gang spiller hos os. Bandets iskolde nordisk inspirerede doom, med Nanna Barslevs evigt smukke vokal i front er en hypnotiserende oplevelse, for alle der lader sig overgive til deres formørkede og episke univers. Går klar til gåsehud!
Placeholder image
SYLVATICA
En klassiker på den episke metalscene herhjemme! Sylvatica vender endelig tilbage til UDGÅRDSFEST. Sidste gang var på den første udgave i 2019. Med deres nye album ”Cadaver Synod” fra 2023 er bandet så godt som selvskrevet og vi glæder os til at blive forført med episk metal fra Sylle!
Placeholder image
PAFUND
I 2024 åbnes UDGÅRDSFEST med noget så magisk som en omgang middelalderlig dungeon synth. Med rødder i black metal er soloprojektet Pafund både et interessant og unikt møde på den danske musikscene. Forvent et mørkt, kølligt og fortryllende melodisk lydbillede når Pafund åbner UDGÅRDSFEST 2024.
Placeholder image
?>