PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
TWRP

TWRP bringer deres særlige lyd af fremtiden til København

Det canadiske science fiction-rockband lægger vejen forbi Pumpehuset i København på deres 2023 International Business Tour 24. september.

Forestil dig lyden af fremtiden, som man forestillede sig den i 80'erne. Forestil dig den nostalgiske lyd af kendingsmelodien til barndommens favorittegnefilm, som måske aldrig har eksisteret, eller hvis en fra fremtiden kommer med håbefuld beskrivelse af morgendagen. Som paradokset ved tidsrejser, er TWRP alle disse ting – og så alligevel ikke nogen af dem.

Denne optimistiske fascination af fremtiden baseret på fortidens nostalgi har skabt TWRP. Gruppen, der udgøres af Doctor Sung, Commander Meouch, Lord Phobos og Havve Hogan, er et produkt af mange eklektiske stilarter og æraer, der forenes i legesygt, inderligt og tongue-in-cheek univers leveret med ualmindelig musikalsk præcision. Old school funk, moderne electronic og klassisk rock, der mødes i TWRPs science fiction-univers, som hvis Earth, Wind & Fire, Justice og Casiopeia havde lavet soundtracket til kultklassiker fim fra 80'erne instrueret af John Carpenter.

Søndag
24. sep 2023
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
325 Kr.
?>