PUMPEHUSET og Beatbox Præsenterer
Trentemøller

Trentemøller indtager Pumpehuset tre aftener i streg til efteråret

Der venter tre magiske aftener med en Danmarks og verdens helt store elektroniske stemningsmestre, når Trentemøller svinger sin tour forbi Pumpehuset den 31. oktober, 1. og 2. november 2024.

Trentemøller har fortryllet sit livepublikum med sine unikke lydlandskaber og mindeværdige melodier i løbet af de sidste to årtier. Med mere end 500 shows verden over har han etableret sig som en sand mester inden for sit håndværk. Hans musik repræsenterer en kontinuerligt udviklende række af temaer og idéer, og hans shows presser konsekvent grænserne for, hvad vi forventer af live musik.

Uanset om du er en langvarig fan eller han er et nyt kendskab, må du ikke gå glip af Trentemøllers liveoptrædener med fuldt band. Bandet består af Disa Jakobs på vokal, guitar og synthesizere, Silas Tinglef på trommer og guitar, Brian Batz på guitar, Jacob Haubjerg på bas og Anders Trentemøller på synthesizere.

Trentemøllers debut-fuldlængde album, "The Last Resort", blev udgivet i 2006 efter en række EP'er og introducerede Trentemøllers musik til et bredere publikum. Den seneste udgivelse, "Memoria", hans sjette studiealbum, indeholder dyster, introspektive stykker, motorik, drømmepop, støjrock og elektronisk pop. Han fortsætter med at arbejde med velkendte temaer om lys og mørke, turbulens og ro, skærende kulde og trøstende varme, tydeligt inspireret af de modsatte elementer i den nordiske omgivelse, han kalder hjem. Han går meget længere ind i dette velkendte territorium, samtidig med at han undersøger nye temaer.

I de senere år har Trentemøller også remixet musik af kunstnere som Tricky, Savages, Depeche Mode, Franz Ferdinand, The Knife, A Place To Bury Strangers, Soft Moon, UNKLE, hvilket tilføjer sig til en liste på over hundrede tidligere udgivne remixes.

 

Lørdag
2. nov 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
375 Kr.
?>