PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Thee Sacred Souls

Den amerikanske soulsensation Thee Sacred Souls er klar til at fortrylle publikum med deres unikke lyd den 22. oktober 2023 i Pumpehuset

Thee Sacred Souls blev dannet i 2019 af Alex Garcia (trommer), Sal Samano (bas) og Josh Lane (vokal) i San Diego. Bandet hylder den autentiske soul-sound fra fortiden og har allerede vundet stor anerkendelse for deres talentfulde musikalske evner og tilgang til genren. Ved at smelte soul, r’n’b og gospel sammen formår de at fange lytterne og transportere dem tilbage til en æra, hvor musikken var drevet af passion og følelse.

Bandet landede deres første pladekontrakt med pladeselskabet Daptone. Deres første singler "Will I See You Again" og "Can I Call You Rose?" samlede mere end ti millioner streams på et år og fik opmærksomhed fra Billboard, Rolling Stone og KCRW. Kunstnere som Gary Clark Jr., The Black Pumas, Princess Nokia og Timbaland har også udtrykt deres anerkendelse for Thee Sacred Souls’ musik.

Bandet udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2022, og nu er de klar til at tage på tour til efteråret 2023! Gå ikke glip af en aften med 60'ernes soul og groove smeltet sammen med 70'er r'n'b, når Thee Sacred Souls går på scenen i Pumpehuset 22. oktober 2023!

Billetsalget starter onsdag 17. maj kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Søndag
22. okt 2023
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
315 Kr.
?>