PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
The Rumjacks
Support: Jesse Ahern + Booze and Glory

Australske The Rumjacks sørger for det perfekte mix af nerven fra punk og keltisk folkesmusik

The Rumjacks er kendt for deres engagerende tekster, passionerede optræden og en fusion af keltisk folkemusik og punkrock.

Med bandets seneste EP "Brass for Gold" (2022) fortsætter The Rumjacks med at udforske deres musikalske grænser. EP'en indeholder otte energiske sange, der demonstrerer bandets evne til at blande keltisk folklore med punkrockens rå energi. “Brass for Gold is as much as an EP can possibly offer and still be called an EP. In true Rumjacker fashion, these songs represent a variety of different stories. The topics range from lovesick nostalgia, to misfortunate war heroes, and a few lighthearted drinking songs for good measure,”- fortæller bandets forsanger.

Bandets seneste album, "Hestia" fra 2021, har også været en ubetinget succes, både kritisk og kunstnerisk. Albummet introducerede den nye sanger og sangskriver Mike Rivkees på hovedvokal, hvilket bragte en forfriskende udvikling for bandet, der forbandt gamle og nye fans. ’’Hestia’’ indeholder sange som "Bullhead" og "Sainted Millions" der demonstrerer The Rumjacks' dygtighed som sangskrivere og deres evne til at skabe tankevækkende tekster.

Med den stigende popularitet og anerkendelse har The Rumjacks markeret sig som en stærk kraft inden for den globale musikscene. Deres fusion af keltisk musik og punkrock er enestående og har været med til at definere genren.

Onsdag
22. nov 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
Support:
Jesse Ahern
Amerikanske Jesse Ahern har en kærlighed til musikken og sine fans, som omgående følger sig som del af et fællesskabet, når han træder ind på scenen med sin guitar. Og det er det, hans sange centrerer sig om: Kærligheden, savnet til sine børn, når han turnerer, og en stor hyldest til hjemstavnen Massachusetts.

Med det ene ben i americana og det andet i rock, har Jesse Ahern gjort sig bemærket på den amerikanske singersongwriting- og roots-scene. Nu er han på turné med sit album 'Roots Rock Rebel', der er produceret i samarbejde med Tedd Hutt (Dropkick Murphys, Gaslight Anthem).
Placeholder image
Booze and Glory
Booze and Glory er bundærlig og ligefrem London-streetpunk, der er kendt for deres vilde sceneshows, hvor deltagere aldrig kommer til at kede sig. Derfor har de også en solid internetfanbase, som netop er et eksempel på det skøre, skønne fællesskab, man indgår i, når Booze and Glory træder frem på scenen og skaber en kæmpe smadderfest!
Placeholder image
?>