PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Suffocation
Sanguisugabogg + Enterprise Earth + Organectomy

Dommedagsmandag med et stærkt ensemble af øreflænsende dødsmetal

De brutale herskere af New Yorker-døden, Suffocation, vender endelig tilbage til Pumpehuset, når de erfarne legender den 12. februar står i front for et sandt overflødighedshorn af øreflænsende dødsmetal, hvor også Sanguisugabogg, Enterprise Earth og Organectomy spiller.

Suffocation har siden 90’erne været bannerfører for dødsmetallen og i særdeleshed fremmanet den særlige lyd af død fra New York, som er helt ekstremt teknisk med vanvittige riffs, brutale blast beats, komplekse breakdowns og growls fra den allerdybeste kælder. Bandet består af Frank Mullen (vokal), Terrance Hobbs (guitarer), Charles Errigo (guitarer), Derek Boyer (bas) og Eric Morotti (trommer). Sammen har de udgivet flere anmelderroste albums, der som sagt har haft stor indflydelse på metalverdenen og har cementeret deres status som pionerer inden for genren.

Med over tre årtiers frygtløs musikalsk ekspertise og en mærkbar indflydelse, er Suffocation parate til at genoplive den dødbringende energi, der har gjort dem til et af de mest respekterede dødsmetalbands, når de senere i år udgiver deres 9. album ”Hymns from the Apocrypha” på Nuclear Blast, og i denne forbindelse tager de på ”Hymns From The Apocrypha European Tour 2024”, hvor de heldigvis kan opleves i Pumpehuset 12. februar 2024. Sanguisugabogg, Enterprise Earth og Organectomy er med som support.

Mandag
12. feb 2024
dørene åbner
18.00
Showet starter
19.00
Pris inkl. gebyr
295 Kr.
Sanguisugabogg
"DOWN TUNED DRUG DEATH" skriver den amerikanske dødsmetalgruppe kort og godt i deres Spotify-bio. Og nogle gange skal der faktisk ikke mere til: Sanguisugabogg har en lyd, der består af forvrængede guitarriffs, insisterende dobbeltpedaler på storetrommerne og en growl fra helvede.
Placeholder image
Enterprise Earth
En lyd, der er mørkere end døden! Enterprise Earth er et deathcore band skabt af den gennemvædede muld fra staten Washington. Der blvier tårer af blod, dødningehoveder, drilske guitarriffs og skrig en masse!
Placeholder image
Organectomy
Brutal dødsmetal fra den anden side af jordkloden! New zealandske Organectomy forvandler koncertoplevelsen til en regulær svinesti og det rene smadderland, når de indtager scenen med deres bagoverblæsende fills, der har frontmand Tyler Jordans growl som tonalt omdrejningspunkt.
Placeholder image
?>