Springer + Angående Mig

  1. Support : Rasmus Rydahl

Springer

Den første 1. single ‘Protection’ blev P3s Uundgåelige før sommer, og nu har den spirende danske stjerne Springer netop udgivet sin debut EP ”Bad Choice” som udfordrer den danske popscene med sine smægtende grooves og insisterende guitarer. GAFFA kvitterede med 5 stjerner.

Bag Springer står den 24-årige Jakob Emil Lamdahl, der har begået sig i musikkens verden, siden han var 17 år gammel har bl.a. spillet i diverse undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har Springer også har turneret USA tyndt.

Angående Mig 

Angående Mig trækker dig ind i ungdommens omfavnende og kompromisløse univers, når hun, de tre drenge fra Uden Ord og duoen Føl, som spiller deres – på hver sin måde – ærlige og følelsesprægede, dansksprogede musik. Det er sange, der handler om opgør med samfundets forventninger, om når kærlighed føles iskold og tekster fuld af ensomhed, indre konflikter og komplicerede relationer.

Angående Mig, aka Laura Lilholt Andersen, er allerede på folks læber. Hun vandt sidste sæsons KarriereKanonen med begrundelsen, at hun var ”et intenst kraftfelt, der kan blive en generationsstemme.” Stilmæssigt er hun svær at sætte i bås, men hun kan bedst beskrives – med et smil på læben – som en aalborgensisk kvindelig udgave af Post Malone.
Siden KarriereKanonen har Angående Mig skrevet flere sange og er i studiet for at indspille, hvad der forhåbentlig bliver til en ep senere på året. Rune Rask fra Suspekt har bl.a. sagt ja til at producere et nummer fra den kommende ep. Den første single er ”Vrede Kvinder”, der for nyligt rundede over 100.000 streams på Spotify.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.