PUMPEHUSET and PDH Music presents
Springer + Angående Mig

Springer

Den første 1. single 'Protection' blev P3s Uundgåelige før sommer, og nu har den spirende danske stjerne Springer netop udgivet sin debut EP ”Bad Choice” som udfordrer den danske popscene med sine smægtende grooves og insisterende guitarer. GAFFA kvitterede med 5 stjerner.

Bag Springer står den 24-årige Jakob Emil Lamdahl, der har begået sig i musikkens verden, siden han var 17 år gammel har bl.a. spillet i diverse undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har Springer også har turneret USA tyndt.

Angående Mig 

Angående Mig trækker dig ind i ungdommens kompromisløse univers, hvor intet gør for ondt til ikke at tale om.

I evig samtale med de ukendte du, lukker Angående Mig dig ind i nærværet af drømme, der blev knust under murbrokker af forventning, ensomheden i 808’en, og de små øjeblikke, hvor noget trænger så skarpt gennem stilheden, at vi må holde vejret et øjeblik. En kollision mellem Hip-hop’ens slagkraft og pop-punkens desperation, der kun tjener sin retmæssige plads på en scene - foran et livepublikum.

Angående Mig var allerede på folks læber, da hun i 2019 vandt KarriereKanonen med ordene: ”Angående Mig er et intenst kraftfelt, der kan blive en generationsstemme.” Hun er nu aktuel med sin anmelderroste debut-EP "KUNSTEN AT LADE SOM OM”, hvor hit-singlerne “vrede kvinder” og “jeg elsker alt hvad du hader ved mig” figurerer:

“Angående Mig får det hele til at virke som en farlig leg, jeg glæder mig meget til at opleve i en live-sammenhæng (snarest muligt, tak!)”  - Johanne Nedergaard, GAFFA *****

“I en anden verden, hvor vi gik til koncerter, kunne Angående Mig have fundet et større publikum i år med sin scenetilstedeværelse og de nye sange. For hun stikker i den grad ud, som en af de mest intense og interessante nye stemmer i det danske poplandskab.” - Simon Lund, Politiken ****

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
5 Nov 2020
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
140 Kr. + gebyr
?>