PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Spite + Bodysnatcher

De to amerikanske deathcore-bands, Spite og Bodysnatcher, smadrer igennem i Pumpehuset torsdag 25. april 2024.

Der er lagt op til en dobbelt-smadderaften af dimensioner, når både Spite og Bodysnatcher viser, hvor deathcore-skabet skal stå (og hvordan det skal smadres). Med sig som specialt guests har de Boundaries og Mouth for War.

Torsdag
25. apr 2024
dørene åbner
18.00
Showet starter
19.00
Pris inkl. gebyr
265 Kr.
Spite
Spite er et amerikansk band, der har skabt bølger på den moderne musikscene med deres unikke fusion af metalcore og punk med elementer fra alternative. Med deres kraftfulde lyd og intense liveoptrædener har Spite hurtigt etableret sig som banebryder inden for deres genre.Bandet består af Darius Tehrani [vokal], Lucas Garirrigues [guitar], Alex Tehrani [guitar], Ben Bamford [bas] og Cody Fuentes [trommer], der hver især bringer en individuel musikalsk dygtighed til gruppen. Sammen skaber de en uovertruffen synergi, der kommer til udtryk gennem deres intense liveoptrædener, der er kendt for at være en eksplosion af energi, og gribende udgivelser, der fanger publikum og efterlader dem tørstige efter mere.
Placeholder image
Bodysnatcher
Bodysnatcher er et amerikansk band, der blander elementer fra deathcore og hardcore. Deres seneste udgivelse, ’’Bleed-Abide’’ (2022), er et imponerende eksempel på bandets evne til at levere brutal og kompromisløs musik.Bodysnatcher har hurtigt markeret sig som en af de drivende kræfter inden for den moderne heavy-verden. Deres lyd er lige så kontroversiel som den er overvældende. Live er Bodysnatcher kendt for at levere en intens optræden, der efterlader publikum i en euforisk trance af headbanging og moshpits.Oplev Spite og Bodysnatcher til en uforglemmelig aften i deathcorens navn, når de giver fælles koncert torsdag 25. april i Pumpehuset. Boundaries og Mouth For War kommer med som support.
Placeholder image
Special Guests: Boundaries
Placeholder image
Special Guest: Mouth For War
Placeholder image
?>